Ochelari Smith Squad XL Black ChromaPop Sun Red Mirror

749 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Ochelarii pentru ski si snowboard Smith Squad XL au un cadru supradimensionat si lentile cilindrice Smith ChromaPop. Realizate din Carbonic-x, acestea sunt deosebit de rezistente, iar tehnologiile Fog-X si ChromaPop ofera o imagine deosebit de clara. Frame-ul este completat de un nou strap, mai lat, cu bine-cunoscutul sistem de prindere Smith. Squad XL ofera un camp vizual marit, imagine clara si maxim de confort pentru a te putea bucura din plin de zilele cu zapada.

Specificatii lentile

Lentile cilindrice Carbonic-X, Fog-X
Tehnologie TLT pentru vedere clara
Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru si o lentila aditionala, nemontata, pentru conditii de luminozitate scazuta

Squad ChromaPop Sun Green Mirror

ChromaPop Sun Red Mirror

Lumina care patrunde prin lentila: 16%
Smith Stocm Rose Flash Lens

ChromaPop Storm Yellow Flash

Lumina care patrunde prin lentila: 65%


Specificatii cadru

Marime cadru: mare
Responsive Fit
Strap: sistem ajustare Dual-slide
3 straturi de spuma DriWix

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplica la exteriorul lentilei si ofera rezistenta la zgarieturi si impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

Fog-X

Fog-X

Tratamentul Fog-X presupune utilizarea unei suprafete pentru absorbtia umezelii si dispersarea acesteia pe o suprafata mai mare pentru a preveni aburirea. Deoarece este incorporat in lentila acest strat nu isi pierde din proprietati odata cu trecerea timpului, precum in cazul altor tehnologii antiaburire.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit
Produs original - Cod Smith M006752QJ996K - Skates.ro este magazin autorizat Smith

Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie