Legaturi snowboard Rome Trace Black/White 23/24

1,199 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M/L
39-44
L/XL
44-48.5
Nou pentru acest sezon, Trace este construit pe noua platforma HeelWrap, conceputa pentru stabilitate, ce-ti permite sa te dai atat pe partie cat si in park. Aceasta legatura polivalenta dispune de strap-ul ProFlex in zona gleznei si tehnologia Auxtech pentru a mentine distractia pe tot parcursul sezonului.

Specificatii

Flex 4
Platforma HeelWrap
Ankle Strap Pureflex
Toe Strap PureGrip
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii

Flex

Customizare


Heelwrap

Reproiectata, recalibrata si reenergizata, platforma FullWrap reprezinta puterea pura si un transfer maxim de energie. Platforma FullWrap este un sasiu robust, rezistent, caruia ii place sa fie dus la extrem.

Proflex Ankle Strap

Strap cu tehnologia Auxtech ce ofera o potrivire mai buna cu boot-ul si o distribuire mai uniforma a presiunii.

Puregrip Toe Strap

Strap cu design minimalist si polivalent ce ofera o potrivire mai buna cu varful boot-ului si o distribuire uniforma a presiunii.

Fast Entry

Legaturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigura o potrivire rapida si usoara a boot-ului in legatura. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea sa ramana deschise in timp ce iti vei potrivi boot-ul in legatura.

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singura bucata din aluminiu forjat pentru o mai buna aderenta si durabilitate. Construite cu o zona mai larga a dintilor pentru o mai buna prindere, acest lucru faciliteaza cuplarea cu clichet si ofera o protectie sporita impotriva uzurii.

Auxtech

Modelele Auxtech au forme geometrice care devin mai groase perpendicular atunci cand sunt intinse. Ganditi-va la ele ca la o retea de balamale mici care, atunci cand se aplica presiune, se extind si se deschid. Acest lucru creeaza o legatura mai directa cu boot-ul. Designul dintr-o singura piesa si dintr-un singur material inseamna, de asemenea, o durabilitate sporita, indiferent de conditii.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie