Longboard Landyachtz Cheesegrater Lines

1,490 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program


Longboard-ul Landyachtz Cheesegrater se adreseaza iubitorilor de viteze ametitoare. Deck-ul este unul simplu, orientat catre viteza, iar combinatia de microdrop-uri, decupaje pentru roti, constructia hollowtech si design-ul simetric fac ca experienta de riding sa fie una desavarsita.

Specificatii

Lungime deck: 92cm
Latime deck: 24.13
Constructie: Artar
Tip concav: mediu
Flex: rigida
Profil: top mount
Grip: negru cu logo
Axe Bear Grizzly Gen 5
Roti Tracer Hawgs 67 mm
Rulmenti Bear Spaceball Abec 7

100% Artar Canadian

Realizat din cele mai bune fibre gasite in Canada de est, artarul canadian este deosebit de rezistent si totodata cel mai bun lemn din lume pentru constructia placilor.

Hollowtech

Constructia de top Landyachtz prin care se reduce substantial greutatea deck-ului in timp ce se rezistenta acestuia este sporita prin inlaturarea lemnului in exces si incorporarea fibrei de sticla.

Wheel Wells

Decupajele pentru roti reduc riscul de "wheel bite", prin marirea distantei dintre deck si roata. Indiferent de procedura de obtinere, decupajele pentru roti permit fie montarea unor roti mai mari, fie axe foarte "loose".

Deep Concave

Concave-ul gandit sa te tina foarte bine pe placa in timp ce adauga un plus de responsivitate si control in manevrarea board-ului.

Symmetrical

In general utilizata pentru placile specializate de freeride si downhill, aceasta forma simetrica permite rider-ului sa se dea fie regular, fie switch fara a-si schimba stance-ul pe placa.

Made in Canada

Ohhh Canada Eh!


Brand: LANDYACHTZ

Produse din aceeasi categorie