Acest produs nu este disponibil momentan

Longboard Landyachtz Cheesegrater Lines

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Longboard-ul Landyachtz Cheesegrater se adresează iubitorilor de viteze amețitoare. Deck-ul este unul simplu, orientat către viteză, iar combinația de microdrop-uri, decupaje pentru roți, construcția hollowtech și design-ul simetric fac ca experiența de riding să fie una desăvârșită.

Specificații

Lungime deck: 92cm
Lățime deck: 24.13
Construcție: Arțar
Tip concav: mediu
Profil: top mount
Grip: negru cu logo
Axe Bear Grizzly Gen 5
Roți Tracer Hawgs 67 mm
Rulmenți Bear Spaceball Abec 7
Flex 2

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașînă în house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecărui deck în parte. Acest lucru a ajutat producătorul să obțină un flex liniar și precis pentru întreaga gamă de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex, deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când inițiați slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

Grizzly Gen 6
Reproiectate de la zero și încorporând tehnologia îmbunătățită în axele noastre de Downhill și Freeride, Gen 6 Grizzlies sunt cele mai performante axe de pe piață în prezent. Rezistența în timp și geometria extrem de bine rafinată a direcției sunt doar vârful icebergului.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Wheel Wells
Decupajele pentru roți reduc riscul de "wheel bite", prin mărirea distanței dintre deck și roată. Indiferent de procedura de obținere, decupajele pentru roți permit fie montarea unor roți mai mari, fie axe foarte "loose".

Flush Mount
Deck-urile au suporturi pentru truck-uri încastrate pentru a asigura un transfer de mișcare și control mai bun asupra truck-urilor tale.

Symmetrical
În general utilizată pentru plăcile specializate de freeride și downhill, această formă simetrică permite rider-ului să se dea fie regular, fie switch fără a-și schimba stance-ul pe placă.