Longboard Landyachtz Drop Cat 38 Vibes

1,295 lei 1,039 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Construcția de arțar și înălțimea super joasă se îmbină cu un profil rocker futurist pentru a crea o placă ce îți permite să călătorești în timp pentru a gusta cele mai bune lucruri pe care le-am învățat de-a lungul a peste 20 de ani de proiectare a plăcilor. Drop Cat 38 este perfectă pentru riderii mai înalți sau pentru cei care caută o plimbare mai stabilă.
Landyachtz Drop Cat 38 Vibes este un longboard direcțional drop-through, care măsoară 38 inch lungime și 9.9 inch lățime. Drop Cat vine echipat cu truck-uri Grizzly Gen 6 de 180mm, ideale pentru carve-uri adânci și cruising, precum și cu roți mari Plow King de 72mm 78a pentru o cursă lină, rapidă și super aderentă.

Specificații

Lungime deck: 98.04cm
Lățime deck: 25.14cm
Deck: arțar canadian
Concave: Mediu
Flex: mic
Ampatament: 74.42cm
Kicktail: nu
Axe: Bear Grizzly Gen 6
Roți: Plow King Hawgs 72 mm 78a
Rulmenți: Bear Spaceballs Abec 7
Flex 6

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașînă în house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecărui deck în parte. Acest lucru a ajutat producătorul să obțină un flex liniar și precis pentru întreaga gamă de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex, deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când inițiați slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

Grizzly Gen 6
Reproiectate de la zero și încorporând tehnologia îmbunătățită în axele noastre de Downhill și Freeride, Gen 6 Grizzlies sunt cele mai performante axe de pe piață în prezent. Rezistența în timp și geometria extrem de bine rafinată a direcției sunt doar vârful icebergului.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Drop Through
Construcția Drop Thru te apropie mai mult de sol și mărește stabilitatea fără a sacrifica din manevrabilitate.

Medium Cave
Soluția de mijloc perfectă, suficient de concavă încât să te simți mereu lipit de placă, dar nu prea mult pentru a nu-ți răni picioarele în timpul unei plimbări mai lungi.

Rocker
Oferă o platformă mai confortabilă prin ajustarea unghiurilor deck-ului, astfel încât să fie mai aproape de poziția naturală. Oferă de asemenea un control și transfer de mișcare mai bun.


Brand: LANDYACHTZ

Produse din aceeasi categorie