Longboard Landyachtz Drop Hammer Walnut F20

1,295 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Longboard-ul Drop Hammer Walnut se adresează celor care doresc o alternativă de transport, rider-ilor care doresc o placă bună de carving sau una cu care să abordeze pante mai ușoare. Deck-ul este rigid și ușor, iar design-ul drop-through face ca set-up-ul să fie foarte stabil, perfect pentru orice ocazie.

Specificații

Lungime deck: 36.5 inch
Lățime deck: 10 inch
Deck: arțar canadian
Concave: mic
Ampatament: 27.25 inch
Kicktail: nu
Axe: Bear Grizzly Gen 6
Roți: Hawgs Supremes cu diametru 70mm și duritate 78A
Rulmenți: Bear Spaceballs
Flex 7

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașînă în house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecărui deck în parte. Acest lucru a ajutat producătorul să obțină un flex liniar și precis pentru întreaga gamă de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex, deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când inițiați slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

Grizzly Gen 6
Reproiectate de la zero și încorporând tehnologia îmbunătățită în axele noastre de Downhill și Freeride, Gen 6 Grizzlies sunt cele mai performante axe de pe piață în prezent. Rezistența în timp și geometria extrem de bine rafinată a direcției sunt doar vârful icebergului.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Drop Through
Construcția Drop Thru te apropie mai mult de sol și mărește stabilitatea fără a sacrifica din manevrabilitate.

Low Cave
Forma low concave asigură o plimbare mai stabilă și controlul de care ai nevoie.

Rocker
Oferă o platformă mai confortabilă prin ajustarea unghiurilor deck-ului, astfel încât să fie mai aproape de poziția naturală. Oferă de asemenea un control și transfer de mișcare mai bun.

Symmetrical
În general utilizată pentru plăcile specializate de freeride și downhill, această formă simetrică permite rider-ului să se dea fie regular, fie switch fără a-și schimba stance-ul pe placă.


Brand: LANDYACHTZ

Produse din aceeasi categorie