Longboard Landyachtz Stratus 46 Hollowtech Spectrum S21

1,875 lei 1,309 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Stratus 46 este o formă flexibilă de longboard concepută special pentru freestyle și longboard dancing. Cu o lungime de 45.5 inch și o lățime de 9.25 inch, cu griptape doar acolo unde ai nevoie, această placă are suficient spațiu pentru toate nevoile tale de cross-stepping. Construcția specială Hollowtech menține greutatea scăzută, oferind în același timp flex-ul perfect pentru o plimbare cât mai stabilă. Forma a fost ușor modificată pentru a funcționa cu noile truck-uri Grizzly Gen 6 de 180 mm, având în același timp tone de pop. Stratus rulează pe roți Fatty Hawgs de 63 mm.

Specificații

Dimensiuni deck: 45.5 inch (115.57 cm) X 9.25 inch (23.49 cm)
Ampatament variabil: 27.5 inch (69.85 cm) - 29.5 inch (74.93 cm)
Axe: Bear Grizzly 180mm Gen 6
Roți: Fatty Hawgs 63 mm
Rulmenți: Bear Spaceballs 8mm

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașină in house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecarui deck in parte. Acest lucru a ajutat producatorul sa optina un flex liniar si precis pentru întreaga gama de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când initiati slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

Grizzly Gen 6
Reproiectate de la zero și încorporând tehnologia îmbunătățită în axele noastre de Downhill și Freeride, Gen 6 Grizzlies sunt cele mai performante axe de pe piață în prezent. Rezistența in timp și geometria extrem de bine rafinată a direcției sunt doar vârful icebergului.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Hollowtech
Construcția de cel mai înalt nivel care reduce greutatea și crește rezistența prin eliminarea lemnului inutil și încorporarea unei construcții din fibră de sticlă prepolimerizată.

Kicktail
Kicktail-ul îți permite să faci ollie-uri și, prin urmare, ai o placă mai manevrabilă.

Low Cave
Forma low concave asigura o plimbare mai stabila si controlul de care ai nevoie.

Pre-cured Fiberglass
Fibra de sticlă este un material ușor, dar extrem de rezistent, utilizat fie pentru a adăuga o rigiditate suplimentară unei plăci de arțar solide, fie pentru a înlocui unele straturi de arțar și a oferi un flex perfect unei placi subțiri și flexibile.

Symmetrical
În general utilizată pentru plăcile specializate de freeride și downhill, această formă simetrică permite rider-ului să se dea fie regular, fie switch fără a-și schimba stance-ul pe placă.


Brand: LANDYACHTZ

Produse din aceeasi categorie