Acest produs nu este disponibil momentan

Longboard Landyachtz Switchblade 38 Crown Peak F20

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Longboard-ul Landyachtz Switchblade 38 este cel mai probabil prezent pe piata dinainte ca tu sa te apuci de longboarding. Aceasta placa a introdus conceptul de stabilitate in disciplina de downhill. Design-ul double drop, prin coborarea centrului de greutate, iti ofera super stabilitate, iar buzunarele, utile atat la freeride cat si la downhill, iti vor fixa foarte bine picioarele. Atunci cand depasesti limite de viteza vrei sa fii sigur ca esti lipit de placa, iar W concave-ul de pe placa se asigura de lucrul asta, indiferent cata forta centrifuga este aplicata. Daca luam in considerare si faptul ca este un board simetric, atunci Landyachtz Switchblade este una dintre cele mai versatile placi de pe piata. Disponibila in 3 variante de lungime, Switchblade 38 este varianta mijlocie oferind stabilitate, manevrabilitate si gata de orice provocare.

Specificatii

Lungime deck: 38 inch
Latime deck: 9.8 inch
Constructie: Artar
Tip concav: mediu
Flex: rigida
Profil: double drop down
Grip: negru cu logo
Axe Bear Grizzly Gen 6
Roti 70mm Mini Zombie Hawgs White Stoneground
Rulmenti Bear Spaceball

100% Artar Canadian

Realizat din cele mai bune fibre gasite in Canada de est, artarul canadian este deosebit de rezistent si totodata cel mai bun lemn din lume pentru constructia placilor.

Drop Down

Deck-urile cu zona picioarelor coborata suplimentar ofera cea mai stabila placa, iar buzunarele create te lipesc de placa. Fiind mai aproape de asfalt va fi de asemenea mai usor sa dai talpa si sa franezi.

Deep Concave

Concave-ul gandit sa te tina foarte bine pe placa in timp ce adauga un plus de precizie in transferul miscarii si control in manevrarea board-ului.

Drop Thru

Constructia Drop Thru te apropie mai mult de sol si mareste stabilitatea fara a sacrifica din manevrabilitate.

Symmetrical

In general utilizata pentru placile specializate de freeride si downhill, aceasta forma simetrica permite rider-ului sa se dea fie regular, fie switch fara a-si schimba stance-ul pe placa.

Made in Canada

Ohhh Canada Eh!