Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Shaman Mitt Pattern

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Level Shaman este creat special pentru sesiuni solicitante pe pârtia de ski și zile lungi în backcountry. Mănușile îmbină funcționalitatea minimalistă cu o construcție caldă, rezistentă la apă și extrem de durabilă.

Specificații

Fit: Natural
Materiale: piele de capră impermeabilă
Indice termic: 2000 - Standard
Izolație: Fiberfill și Hydrofill
Caracteristici: Membra-Therm Plus, manșetă scurtă din neopren, șnur de siguranță, gaică în partea inferioară a manșetei, detalii in relief, reinforced leather palm

Level ThermoPlus 2000

ThermoPlus 2000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 2000 este garantat pentru temperaturi de până la -10 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.
Level Reinforced leather palm

Reinforced leather palm

Patch-uri din piele de capră rezistente la abraziune pe palmă și pe degetul arătător pentru elasticitate și durabilitate.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 2374-UM-56 - Skates.ro este magazin autorizat Level