Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level SQ CF Mitt Goldenrod

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level SQ CF face parte din gama "Racing" și este unul dintre cele mai apreciate modele de către sportivii profesioniști, garantând protecție, căldură și performanță. Realizat cu tehnologii de ultimă generație, la interior avem căptușeală din microfibre Thinsulate, ce oferă un plus de căldură și izolația Suisse Wool, un material natural, moale ce nu reține mirosurile și păstrează mâna uscată. Construcție din piele impermeabilă de capră, cu protecții pe partea superioară și manșete scurte, cu închidere ajustabilă tip "Velcro". Clasificarea ThermoPlus 4000 se recomandă pentru temperaturi minime de -22C.

Specificații

Fit: natural
Materiale: Superfabric®, piele naturală de capră la exterior și în palme, 100% impermeabile
Indice termic: 4000 - foarte călduroase
Izolație: Thinsulate® și căptușeală din lână tratată poligienic
Caracteristici: protecții pentru articulație și degete, sistem stimulator Kirax, cusături pe exterior, design sublimat pe manșete

Tehnologii

Level ThermoPlus 4000

ThermoPlus 4000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 4000 este garantat pentru temperaturi de până la -22 grade Celsius.
Manusi cu Kirax

Tehnologie Kirax

Această tehnologie inovatoare stimulează sistemul neurologic al organismului într-un mod unic, pentru a îmbunătăți timpul de reacție, performanța și stare de bine generală. Kirax exercită o presiune ușoară pentru a stimula pielea într-o zona specifică a articulațiilor în care terminațiile nervoase sunt concentrate. Creierul primește imediat fluxul neurologic crescut și răspunde prin îmbunătățirea funcționării sistemului nervos.
Level Superfabric

Protecții pentru degete

Degetele și partea inferioară a manșetei sunt realizate dintr-un material special anti-șoc, pentru protecție îmbunătățită, și sunt întărite cu material rezistent la abraziune pentru durabilitate maximă.
Manusi cu lana

Wool inside

O căptușeală mixtă din lână și poliester, care combină proprietățile termice ridicate ale lânii cu proprietățile tehnice ale celor mai bune fibre sintetice. Fabricat în Italia de moara de lână Becagli de peste 50 de ani.
Manusi cu Thinsulate

Thinsulate

Țesătura din micro-fibre este de zece ori mai subțire și mai ușoară decât materialele convenționale. Thinsulate păstrează eficient aerul cald la interior și împiedică formarea zonelor reci pe mănușă.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 3016-UM-58 - Skates.ro este magazin autorizat Level