Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level SQ Jr CF Mitt Goldenrod

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level SQ CF face parte din gama "Racing" si este una dintre cele mai apreciate manusi de catre atletii profesionisti de la campionatele mondiale, garantand protectie, caldura si performanta. Imbogatit cu tehnologii de ultima generatie, la interior avem captuseala din microfibre "Thinsulate" ce ofera un plus de caldura si izolatia "Swisse Wool", un material natural, moale ce nu retine mirosurile si pastreaza mana uscata. Constructie din piele impermeabila de capra cu protectii pe partea superioara si manseta scurtata cu inchidere ajustabila tip "Velcro". Clasificarea "ThermoPlus 4000" le recomanda pentru temperaturi minime de -22C.

Specificatii

Materiale rezistente si tratate pentru impermeabilitate
Piele impermeabila de capra pe partea superioara si pe zona palmei
Cusaturi pe exterior
Ranforsari "SuperFabric" pe degete pentru protectie
Captuseala "Thinsulate"
Izolatie "Swisse Wool"
Tehnologia "Kirax Stimulator System"
Insertii din silicon
Manseta alungita, imprimata
Inchidere ajustabila tip "Velcro"

Tehnologii

Level ThermoPlus 4000

ThermoPlus 4000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 4000 este garantat pentru temperaturi de până la -22 grade Celsius.
Manusi cu Thinsulate

Thinsulate

Țesătura din micro-fibre este de zece ori mai subțire și mai ușoară decât materialele convenționale. Thinsulate păstrează eficient aerul cald la interior și împiedică formarea zonelor reci pe mănușă.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 4112-JM-58 - Skates.ro este magazin autorizat Level