Ochelari Alpina Arris anthracite matt MM gold


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Arris MM este un model ce iti va asigura tot confortul si protectia necesara pe partie. Cadrul, fara rama, beneficieaza de un unghi de vizibilitate de peste 180 de grade, iar lentilele cilindrice si duble impiedica condensul. Pentru o fixare optima pe casca, pe interiorul benzii elastice este aplicat un strat siliconat, alaturi de tehnologia Hinge Bind.

Specificatii

Cadru cu 2 straturi de spuma pentru un confort sporit
Strat din silicon pe interiorul strap-ului

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2


Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi
Dimensiunea ramei L50


Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Ochelari fara rama - Rimeless

Rimless

Spre deosebire de ochelarii conventionali, in cazul carora fixarea cadrului se face pe partea din fata a lentilelor, ochelarii fara rama presupun fixarea cadrului pe partea din spate. Avem un camp vizual mai larg si in acelasi timp, acumularea zapezii proaspete pe marginea cadrului va fi prevenita.
Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.

Produs original - Cod Alpina A7253835 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina