Ochelari Alpina Arris DH black/black ht

469 lei 229 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program

Modelul Alpina Arris DH nu exceleaza doar la capitolul eleganta, ci si la nivelul specificatiilor tehnice. Confortul este asigurat de constructia anatomica a cadrului si de tehnologia Hinge Band astfel obtinandu-se o potrivire excelenta pe forma fetei utilizatorului si a castii acestuia. Arris DH are campul vizual de peste 180 de grade, iar lentilele duble impiedica condensul.

Specificatii

Lentila dubla tratata anti-aburire
Hicon pentru un contrast sporit
Cadru cu un strat de spuma
Cadru prevazut cu ventilatii
Strat din silicon pe interiorul strap-ului
Cadru OTG (permite purtarea ochelarilor de vedere)

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2


Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi
Dimensiunea ramei L50


Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Ochelari fara rama - Rimeless

Rimless

Spre deosebire de ochelarii conventionali, in cazul carora fixarea cadrului se face pe partea din fata a lentilelor, ochelarii fara rama presupun fixarea cadrului pe partea din spate. Avem un camp vizual mai larg si in acelasi timp, acumularea zapezii proaspete pe marginea cadrului va fi prevenita.
Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.


Produs original - Cod Alpina A7230131 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA