Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Alpina Big Horn Q-LITE black matt/red sapphire

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Alpina Big Horn Q-LITE oferă o vizibilitate excelentă mulțumită lentilelor sferice și cadrului cu unghi de vizibilitate de plus 180 de grade. Cu tehnologiile Comfort Frame și Hinge Band încorporate, precum și o structură flexibilă, se vor așeza excelent pe forma feței și a căștii dumneavoastră, oferindu-vă astfel un pachet complet. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur.

Specificatii

Lentile cu 100% protecție UV-A, -B, -C, asigură o protecție excelentă a ochilor.
Se potriveste perfect pentru capetele mari cu Fit Index L40
Suprafata reflectorizanta reflecta radiatiile infrarosii
Stratul Fogstop din interiorul lentilei asigura o vedere fara ceata
Gestionarea perfecta a climatului prin ventilatia maxima si fara curenti de aer a volumului interior
Camp de vizibilitate maxima datorita lentilei sferice

Tipul lentilei: S2 - S3

Lentila S2-S3

Dimensiunea ramei: L40

Dimensiunea ramei L40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 4cm si distanta mare intre ochi.

Tehnologie Quattroflex Lite

Quattroflex Lite

Ochelarii cu tehnologia quattroflex lite au lentile ce imbunatatesc contrastul, astfel incat culorile sunt mai evidentiate.
Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Ochelari fara rama - Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Venting Lens

Venting Lens

Orificiile de aerisire din lentilă asigură, o direcționare definită a fluxului de aer și a ventilației lentilelor ochelarilor. Acest lucru previne în mod eficient aburirea
Produs original - Cod Alpina A7207834- Skates.ro este magazin autorizat Alpina