Ochelari Alpina Big Horn Q black matt/gold saphire

899 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Alpina Big Horn ofera vizibilitate excelenta multumita lentilelor sferice si cadrului cu unghi de vizibilitate de plus 180 de grade. Avand tehnologiile Comfort Frame si Skid grip, precum si o structura flexibila, se vor aseza excelent pe forma fetei si a castii de schi sau snowboard. Designul fara rama exterioara cat si aspectul de oglindire al lentilelor il fac sa fie un model elegant si cu aspect modern.

Specificatii

Lentile cu 100% protecție UV-A, -B, -C, asigură o protecție excelentă a ochilor.
Se potriveste perfect pentru capetele mari cu Fit Index L40
Tehnologia Quattroflex creste contrastele si filtreaza reflexiile deranjante
Stratul anti-ceata de pe interiorul lentilei asigura o vedere fara ceata
Gestionarea perfecta a climatului prin ventilarea maxima si fara curenti de aer a volumului interior
Camp de vizibilitate maxim datorita lentilelor sferice

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: L40

Dimensiunea ramei L40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 4cm si distanta mare intre ochi

Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Hicon

Hicon

Hicon este denumirea pentru nuanța portocalie a lentilei. Această colorare are proprietatea de a crește semnificativ contrastele ce permit ca vederea să fie mai clară și mai bună. Atributul este util în condiții de iluminare difuză, cum ar fi ceața sau ninsoarea.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Polarized

Polarized

Ochelarii cu lentile polarizante filtrează lumina și lasă să treacă doar razele directe ale soarelui. Ca urmare, reflexiile și strălucirile care distrag atenția sunt blocate și nu ajung la ochi.
Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia Quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea, tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Venting Lens

Venting Lens

Orificiile de aerisire din lentilă asigură, o direcționare definită a fluxului de aer și a ventilației lentilelor ochelarilor. Acest lucru previne în mod eficient aburirea
Produs original - Cod Alpina A7241833 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie