Ochelari Alpina Double Jack Planet Q-LITE sand matt

699 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
DOUBLE JACK PLANET este o pereche de ochelari ce oferă o vedere clară a tuturor obstacolelor viitoare, fie că este vorba de un strat de gheață sau de schimbări climatice. Modelul DOUBLE JACK PLANET reprezintă cea mai sustenabilă pereche de ochelari de schi ALPINA de până acum. Niciodată, o pereche de ochelari ALPINA nu a avut un impact mai mic de CO2! Toate componentele DOUBLE JACK PLANET Q-LITE conțin o componentă durabilă. Materialele din spuma folosite sunt fabricate în totalitate din uleiuri bio, iar materialele plastice reciclate, cum ar fi plasele de pescuit, servesc drept bază pentru curele și piese suplimentare. În plus față de materialele inovatoare și durabile, DOUBLE JACK PLANET are multe caracteristici ALPINA dovedite. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur. Rama ochelarilor este confortabilă și are un sistem de ventilație bine gândit. Pentru a împiedica alunecarea ochelarilor de schi de pe cască, cureaua pentru ochelari are inserții de silicon Skid Grip, este reglabilă individual și deosebit de elastică.

Specificatii

Amprenta CO2 redusa datorita designului durabil
-Q-Lite imbunatateste contrastul, face ca culorile sa para mai bogate si ofera o vedere mai clara
Nu se incetoseaza datorita acoperirii Fogstop de pe interiorul lentilei
Aerisire ideala in interior
Protectie 100% impotriva razelor UV-A, B si C

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: M50

Dimensiunea ramei M30
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 3cm si distanta medie intre ochi

Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Over the Glasses

Over the Glasses

Tehnologia OTG este concepută în așa fel încât să existe suficient volum interior și spațiu lateral pentru rama ochelarilor de vedere.
Tehnologie Quattroflex Lite

Quattroflex Lite

Ochelarii cu tehnologia quattroflex lite au lentile ce imbunatatesc contrastul, astfel incat culorile sunt mai evidentiate.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Produs original - Cod Alpina A7285891 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie