Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Alpina Estetica Q white-skyblue/gold saphire

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Alpina Estetica este pregatit sa ofere cele mai bune conditiii de vizibilitate, avand cadru fara rama in partea din fata, cu un unghi de deschidere de peste 180 de grade. Cadrul prevazut cu ventilatii vine dotat cu banda elastica cu insertii de silicon ce ofera o fixare excelenta, iar lentila sferica si polarizata elimina disconfortul vizual si asigura vizibilitate sporita.

Specificatii

Lentile cu 100% protecție UV-A, -B, -C, asigură o protecție excelentă a ochilor
Imbunatateste contrastele, minimizeaza reflexiile si filtreaza lumina difuza care distrage atentia datorita tehnologiei Quattroflex.
Lentilele cu oglinzi reflecta razele infrarosii si protejeaza purtatorul de stralucirea puternica
Gestionarea perfecta a climatului prin ventilatie maxima
Camp vizual foarte larg de 180° datorita lentilelor panoramice sferice
Pozitionare usoara datorita carligelor mobile ale benzii pentru cap

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: M30

Dimensiunea ramei M30
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 3cm si distanta medie intre ochi

Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Over the Glasses

Over the Glasses

Tehnologia OTG este concepută în așa fel încât să existe suficient volum interior și spațiu lateral pentru rama ochelarilor de vedere.
Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia Quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea, tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Venting Lens

Venting Lens

Orificiile de aerisire din lentilă asigură, o direcționare definită a fluxului de aer și a ventilației lentilelor ochelarilor. Acest lucru previne în mod eficient aburirea
Produs original - Cod Alpina A7245812 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina