Ochelari Alpina Nakiska Q-LITE gold

399 lei 279 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mai mare nu este întotdeauna mai bun. O pereche de ochelari trebuie să se potrivească. Acesta este ceea ce îi permite să stea confortabil pe față, să se potrivească bine cu casca și să împiedice curenții de aer să intre. ALPINA NAKISKA este modelul perfect pentru dimensiunile unei fețe medii. Designul modern fără cadru, cu lentile panoramice cilindrice, face ca ochelarii de schi să fie super cool fără a fi cei mai mari. Dar sunt suficient de mari pentru a fi purtați peste o pereche de ochelari normali. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur.

Specificatii

Lentila are aplicate pana la 16 straturi cu efect de oglinda
Lentila dubla trata anti-aburire
Cadru cu un strat de spuma
Cadru prevazut cu ventilatii

Tipul lentilei: S1

Lentila S1

Dimensiunea ramei: M40

Dimensiunea ramei M40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 4cm si distanta medie intre ochi.

Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Produs original - Cod Alpina A7280831 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie