Ochelari Alpina Scarabeo QMM black matt/lumberjack


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Echipat cu Quattroflex, modelul Scarabeo QMM ofera vizibilitatea sporita, pe de-o parte prin eliminarea luminii reflectate, iar pe de alta parte prin sporirea contrastului. Nivelul protectiei impotriva radiatiilor este excelent datorita celor 16 straturi cu efect de oglindire. Cu o estetica palcuta si specificatii tehnice excelente, acest model de ochelari va satisface nevoile oricarui utilizator.

Specificatii

Lentile polarizate care au rolul de a elimina lumina reflectata si de a spori contrastul
Lentila are aplicate pana la 16 straturi cu efect de oglinda
Lentila dubla tratata anti-aburire
Cadru cu 3 straturi de spuma pentru un confort ridicat
Cadru prevazut cu ventilatii
Strat din silicon pe interiorul strap-ului
Cadru OTG (permite utilizarea impreuna cu ochelari de vedere)

Tipul lentilei : S2


Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi.


Ochelarii cu tehnologia quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea,tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ocheraii raman fixati tot timpul.

Produs original - Cod Alpina A7255831- Skates.ro este magazin autorizat Alpina