Ochelari Oakley Airbrake XL Jet Black Prizm Black Iridium


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Oakley Airbrake XL Jet Black Prizm Black Iridium este bazat integral pe varianta Airbrake insa de aceasta data vine dotat cu un cadru mai mare pentru cei ce doresc vizibilitate periferica sporita. Acest model va oferi cele mai bune conditii de vizibilitate gratie tehnologiilor pentru culoare Prizm si a opticii de inalta calitate HDO.

Specificatii

Cadru aerodinamic cu banda O Matter
Tehnologia Switch Lock permite inlocuirea rapida a lentilei
Lentilele duble sunt tratate impotriva aburirii
Include 2 nuante de lentila
Cadru lat

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.

Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Tehnologie Oakley Switchlock

Switchlock

Pentru a facilita procedura de schimbare a lentilelor, aceasta tehnologie utilizeaza un mecanism de comutare special, integrat in cadrul ochelarului. Permite sportivilor sa isi adapteze rapid vizibilitatea indiferent de conditiile meteo.

Pachetul contine 2 lentile :

Lentila Prizm Black Iridium3-8 percent

1. Prizm Black Iridium

Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.
lentila Prizm Roze18-43 percent

2. Prizm Rose

Lumina care patrunde prin lentila:cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.
Produs original - Cod Oakley OO7071-01 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley