Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Oakley Flight Tracker L Matte Black Prizm Hi Pink 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Inspirat de primul ochelar de zapada cu adevarat supradimensionat de la Oakley, Canopy, noul Flight Tracker are o forma clasica, stilizata si cu un camp vizual optimizat in toate directiile. Cu dimensiuni mari, medii si mici, Flight Tracker se va potrivi unei mari varietati de fete si este proiectat pentru a se integra perfect cu majoritatea castilor de protectie.

Specificatii

Lentilele duble sunt tratate impotriva aburirii
Compatibilitate cu diverse modele de casti

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Specificatii lentila

Ochelarii vin cu o singura lentila, direct montata pe cadru
Lentila Prizm Hi Pink Iridium

Prizm Hi Pink Iridium

43-80 percent
Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tipuri de lentile Oakley

Utilizare lentile Oakley

Produs original - Cod Oakley OO7104-03 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley