Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Smith I/O Mag XL Blackout ChromaPop Sun Black 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Ochelarii Smith I/O Mag XL sunt versiunea mai mare a ochelarilor I/O Mag și vin echipați cu un cadru OTG. Tehnologia ChromaPop sporeste culoarea și contrastul, astfel încât fiecare coborâre să fie cât se poate de clară. Împreună cu tehnologia de schimbare rapidă și ușoară a lentilelor, I/O Mag XL iți asigură confortul pentru a te distra în toate condițiile.

Specificații lentilă:

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile sferice realizate din Carbonic-x
ChromaPop
5 straturi antiaburire

Specificații frame:

Cadru OTG (Over the Glasses)
Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 layere de burete DriWix pentru potrivire optimă și confort
Tehnologia AirEvac ce reduce șansele de aburire dacă ochelarii sunt folosiți împreună cu căștile Smith
Responsive Fit Frame
Large Fit

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Smith Mag Tech

Smith MAG

Sistem magnetic de simbare a lentilelor. Doi magneți puternici și rezistenți la intemperii ghidează automat lentila în poziție făcând astfel schimbarea lentilelor deosebit de ușoară. Pentru grip mai bun și protecția lentilelor, acestea sunt conturate cu plastic în zonele expuse.

5x Anti-Fog

5X Anti-Fog

Lentila 5X Anti-Fog se bazeaza pe principiile utilizate in tehnologia Fog-X si are proprietati de absorbtie a umezelii de pana la 5 ori mai mari decat lentilele existente pe piata. In cadrul testelor controlate de laborator o lentila normala se abureste dupa 20-50 de secunde, iar o lentila Smith 5X Anti-Fog se abureste dupa mai bine de 120 de secunde.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Această tehnologie presupune îndreptarea razelor de lumină prin îngustarea progresivă a lentilei din centrul optic către extremitățile câmpului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate și confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit

Specificatii lentila

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru
IO Mag Sun Black

ChromaPop Sun Black

Lumina care patrunde prin lentila: 12%
ChromaPop Blue Sensor

ChromaPop Storm Blue Sensor

Lumina care pătrunde prin lentilă: 55%

Produs original - Cod Smith M007130JZ994Y - Skates.ro este magazin autorizat Smith