Ochelari Smith I/O Mag XL Terra Slash ChromaPop Sun Black Gold 23/24

1,299 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Ochelarii Smith I/O Mag XL sunt versiunea mai mare a ochelarilor I/O Mag, cu cadru Over the Glasses (OTG). Lentilele specializate Smith ChromaPop filtreaza lumina si sporesc claritatea, mentinand culorile naturale. Avand sistem magnetic de schimbare a lentilelor, switch-ul intre lentile este foarte simplu si rapid, Smith I/O Mag oferind tot ce trebuie pentru vizibilitate extraordinara, indiferent de conditiile meteo.

Specificatii lentile

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile sferice realizate din Carbonic-x
5 straturi antiaburire
Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru si o lentila aditionala, nemontata, pentru conditii de luminozitate scazuta

Lentila Smith ChromaPop IO Mag Sun Black

ChromaPop Sun Black Gold

Lumina care patrunde prin lentila: 13%
Lentila Smith ChromaPop Storm Rose Flash

Lentila ChromaPop Storm Rose Flash

Lumina care pătrunde prin lentilă: 50%

Specificatii frame

Cadru OTG (Over the Glasses)
Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 layere de burete DriWix pentru potrivire optimă și confort
Tehnologia AirEvac ce reduce șansele de aburire dacă ochelarii sunt folosiți împreună cu căștile Smith
Responsive Fit Frame
Large fit

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Smith Mag Tech

Smith MAG

Sistem magnetic de simbare a lentilelor. Doi magneți puternici și rezistenți la intemperii ghidează automat lentila în poziție făcând astfel schimbarea lentilelor deosebit de ușoară. Pentru grip mai bun și protecția lentilelor, acestea sunt conturate cu plastic în zonele expuse.

5x Anti-Fog

5X Anti-Fog

Lentila 5X Anti-Fog se bazeaza pe principiile utilizate in tehnologia Fog-X si are proprietati de absorbtie a umezelii de pana la 5 ori mai mari decat lentilele existente pe piata. In cadrul testelor controlate de laborator o lentila normala se abureste dupa 20-50 de secunde, iar o lentila Smith 5X Anti-Fog se abureste dupa mai bine de 120 de secunde.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Această tehnologie presupune îndreptarea razelor de lumină prin îngustarea progresivă a lentilei din centrul optic către extremitățile câmpului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate și confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit

Produs original - Cod Smith M0071313F99MN - Skates.ro este magazin autorizat Smith

Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie