Ochelari Smith Squad Mag Black ChromaPop Sun Black Gold 23/24

1,199 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Smith Squad Mag au un cadru supradimensionat si lentile cilindrice deosebit de rezistente, realizate din Carbonic-x. Tehnologia ChromaPop sporeste culoarea si contrastul, astfel incat fiecare coborare sa fie cat se poate de clara. Impreuna cu sistemul magnetic de schimbare rapida si usoara a lentilelor, Squad Mag ofera vizibilitate ideala pentru a te distra in toate conditiile meteo.

Specificatii lentile

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile cilindrice realizate din Carbonic-x
5 straturi antiaburire
Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru si o lentila aditionala, nemontata, pentru conditii de luminozitate scazuta

Lentila Squad ChromaPop Sun Black Gold

ChromaPop Sun Black Gold

Lumina care patrunde prin lentila: 13%
Lentila Squad Storm Blue Sensor

ChromaPop Storm Blue Sensor

Lumina care patrunde prin lentila: 55%

Specificatii frame

Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 layere de burete DriWix pentru potrivire optima si confort
Responsive Fit Frame
Medium / Large Fit

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplica la exteriorul lentilei si ofera rezistenta la zgarieturi si impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

Fog-X

Fog-X

Tratamentul Fog-X presupune utilizarea unei suprafete pentru absorbtia umezelii si dispersarea acesteia pe o suprafata mai mare pentru a preveni aburirea. Deoarece este incorporat in lentila acest strat nu isi pierde din proprietati odata cu trecerea timpului, precum in cazul altor tehnologii antiaburire.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit

Produs original - Cod Smith M007560JX99MN - Skates.ro este magazin autorizat Smith

Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie