Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Smith Squad XL High Five Chromapop Sun Black Gold 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Ochelarii pentru ski si snowboard Smith Squad XL au un cadru minimalist si foarte confortabil. Smith Squad este un model pentru care cel mai important atu este functionalitatea si vine echipat cu o lentila principala ChromaPop si o lentila secundara potrivita pentru zilele cu luminozitate redusa.

Specificatii

Lentile cilindrice Carbonic-X,Fog-X
Lentila principala cu ChromaPop
Tehnologie TLT pentru vedere clara
Marime cadru: mare
Cadru: Responsive Fit™
Strap: Sistem ajustare Dual-slide
3 straturi de spuma DriWix
Pachetul include o a doua lentila

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.

Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplica la exteriorul lentilei si ofera rezistenta la zgarieturi si impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.


Fog-X

Fog-X

Tratamentul Fog-X presupune utilizarea unei suprafete pentru absorbtia umezelii si dispersarea acesteia pe o suprafata mai mare pentru a preveni aburirea. Deoarece este incorporat in lentila acest strat nu isi pierde din proprietati odata cu trecerea timpului, precum in cazul altor tehnologii antiaburire.

Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.


Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.

Responsive Fit

Specificatii lentila

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru
Squad ChromaPop Sun Green Mirror

ChromaPop Black Gold Mirror

Lumina care patrunde prin lentila: 13%

Blue Storm Sensor Mirror

Blue Storm Sensor Mirror

Lumina care patrunde prin lentila: 50%

Produs original - Cod Smith M006750MO99MN - Skates.ro este magazin autorizat Smith