Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Nitro Mystique 2022

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Mystique ofera o experienta atat de confortabila si familiara incat iti va fi greu sa te opresti la sfarsitul zilei. Cei de la Nitro au proiectat aceasta placa sa fie previzibila, distractiva, fara sa agate si iertatoare prin combinarea profilului Gullwing Rocker si Powercore II, ce ofera imbinarea perfecta intre stabilitate si toleranta. Profilul Gullwing Rocker iti permite sa avansezi cu usurita alaturi de rocker-ul inversat intre legaturi, in timp ce camber de sub picioare iti ofera raspunsul de care ai nevoie pentru a te da cu incredere. Las-o pe Mystique sa iti arate caile sale misterioase pe traseu.

Placa de snowboard Nitro Mystique are Flex 4

Mărime 146 149 152
Lungime de contact (mm) 1070 1090 1150
Lățime mijloc (mm) 234 238 242
Lățime vârf (mm) 280 284 288
Lățime tail (mm) 280 284 288
Greutate potrivită (kg) 45-65 50-70 55+


Forma: Directional Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Gullwing Rocker

Gullwing Rocker

Un profil hibrid camber/rocker într-o ligă de sine stătătoare, Gullwing Rocker oferă ce e mai bun din ambele lumi pentru riderii all-mountain. Camberul pozitiv de sub fiecare picior furnizează riderilor răspunsul pe care îl cunosc și îl iubesc, în timp ce profilul rocker din centru vă permite să experimentați o flotabilitate fără egal în powder, precum și un control mai bun în park.
Tehnologii

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Radial Sidecut

Cel mai des intalnit tip de sidecut: un singur radiu, ceea se traduce printr-un sidecut polivalent si previzibil.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.