Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Nitro Santoku 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Santoku este un all-rounder suprem, garantat sa fie cea mai distractiva alegere in orice conditie si teren. Forma All-Terrain Twin alaturi de varful si tail-ul putin alungite permit mai multa plutire in pow. Combinatia clasica dintre True Camber si Diamond Bands ofera pop-ul si raspunsul de care ai nevoie in sarituri. In acelasi timp, profilul Whiplash Core si Sidecut-ul Dual Degressive iti permit sa faci butter de parca ai fi profesionist si sa-ti lasi coatele jos in timpul carving-ului. Daca esti in cautarea unei placi distractive care sa zboare pe orice tip de teren, atunci Santoku este placa potrivita pentru tine.

Placa de snowboard Nitro Santoku are Flex 5

Mărime 156 159
Lungime de contact (mm) 1005 1035
Lățime mijloc (mm) 250 255
Lățime vârf (mm) 293 301
Lățime tail (mm) 293 301
Greutate potrivită (kg) 60-80 65-85

Forma: Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Camber

Camber

Trüe Camber este un camber standard, care asigură stabilitatea și pop-ul fără de care mulți rideri nu pot trăi. Nivelul de pop și suport pe care o obțineți de la o placă camber este de neegalat. Camberul nostru Trüe Camber variază între modelele de placi deoarece fiecare placă este special concepută pentru un anumit teren sau tip de riding, de exemplu, Trüe Camberul modelului Pantera are un camber mai mare pentru un răspuns maxim, în timp ce Trüe Camberul din plăcile noastre de freestyle este mai jos pentru a vă oferi un flex mai prietenos cu freestyle-ul, fără a pierde suportul și încrederea de care aveți nevoie pentru aterizări. Camber este Camber nu are rost să o complicăm prea mult!
Tehnologii

Progressive Width

Lățimea progresivă este o caracteristică exclusivă pentru Suprateam, Santoku, Cinema și Ripper Youth. Începând cu un profil de lățime medie la cea mai mică dimensiune, aceste plăci devin progresiv mai late pe măsură ce cresc în dimensiune, asigurând o potrivire ideală și o placă perfect echilibrată pentru riderii de orice înălțime si greutate.

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Dual-Degressive Sidecut

Datorită îmbinării a două sidecut-uri - unul mic în centru și altul mare pe vârf și coadă, cantul rămâne sub control pe toate suprafețele. De asemenea, acest model este considerat cel mai iertător cant de la Nitro.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Whiplash Core

Acest profil este mai subțire între legături și mai gros spre vârf și coadă, oferind astfel putere maximă fiecărui trick și menținând în același timp un flex perfect de presare.

Diamond Band

Fibrele de întărire din carbon sunt ultra-rezistente, dar ușoare. Ranforsările de la vârf până la coadă ajută riderul să controleze placa mai ușor și să mențină controlul.

Sintered 2.0 Speed Formula

Știința pusă la treabă! Formula de ceară nanotech infuzată în profunzime în materialul de bază sinterizat face ca placa să fie rapidă ca fulgerul în toate tipurile de zăpadă. Extrem de durabilă, tehnologia SPEED FORMULA II Base este prezentă exclusiv pe plăcile high-end Nitro.