Placa Snowboard Nitro Slash Split + Piei Kohla 22/23

4,449 lei 3,109 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
156
162
Evoluția seriei Quiver Slash Split continuă cu o formă 3D Surf Tech complet nouă, cu un nas convex și o tranziție lungă spre legăturile din față, pentru o senzație de flotabilitate cât mai bună. În același timp, coada concavă permite un control rapid și oferă puterea necesară de tăiere a zăpezii pentru a face coborârea cât mai ușoară! Conceptul unui 3D Slash Split este simplu - construit pentru a fi mai distractiv la coborâre și pentru a transforma orice condiție într-o experiență surfy pow.

Placa de snowboard Nitro Slash Split are Flex 7

Mărime 156W 162W
Lungime de contact (mm) 1070 1130
Lățime mijloc (mm) 265 266
Lățime vârf (mm) 312 316
Lățime tail (mm) 296 300
Greutate potrivită (kg) 60+ 70+

Forma: Tapered Directional

Rating

Rating Nitro

Profil: True Camber

True Camber

True Camber este un camber standard, care asigură stabilitatea și pop-ul fără de care mulți rideri nu pot trăi. Cantitatea de snap și suport pe care o obțineți de la o placă cambrată este de neegalat. Camberul nostru True Camber variază între modelele de placi deoarece fiecare placă este special concepută pentru un anumit teren sau tip de riding. Camber-ul este Camber și nu are rost să o complicăm prea mult!
Tehnologii

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Progressive Sidecut

O rază mai mare în față, care se îmbină cu una mai strânsă spre coadă: Radius-ul progresiv face ca accelerarea la ieșirea din viraje să fie ușoară, menținând în același timp nasul placii la suprafață

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.Brand: NITRO

Produse din aceeasi categorie