Acest produs nu este disponibil momentan

Role Fila Legacy Pro 80 Black/Silver/Red

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Legacy Pro 80 este un model de role cu design modern, menit să evidențieze istoricul brand-ului Fila. El este echipat cu roți de 80mm și rulmenți abec 5, perfect adaptate atât pentru inițiere cât și pentru plimbări recreaționale. Datorită cadrului rezistent din aluminiu avem posibilitatea de a monta ulterior roți de 84mm pentru un plus de viteză, iar gheata tip softboot va permite piciorului să fie relaxat și bine aerisit.

Specificații

Gheată: Tip soft boot cu sitemul de aerisire FILA AIR FLOW și cu design anatomic
Cuff: Gleznă înaltă
Șină: Aluminiu extrudat din seria 6000, montaj 4x80mm sau 4x84mm
Sistem de închidere: Șireturi, arici și cataramă
Roți: FILA 80mm / 82A
Rulmenți: ABEC 5
Frână: Pe rola dreaptă
Hardware: Șuruburi metalice și distanțiere din aluminiu

Tehnologii :

SOFTWEARTM TECHNOLOGY

Softwear Technology

Spre deosebire de alte modele de role, cele care folosesc această tehnologie oferă un plus de confort, o greutate redusă și un transfer mai bun al mișcărilor.


Fila Air Flow

Fila Air Flow

Când vine vorba de confortul piciorului, menținerea unei temperaturi optime joacă un rol foarte important. Sistemul FILA "Air Flow", prin cele 2 tipuri de materiale utilizate la interior și exterior, a fost gândit pentru a asigura o ventilare optimă a piciorului, împiedicând astfel încălzirea acestuia și păstrând o temperatură constantă.!!! VĂ RECOMANDĂM să vă măsurați lungimea tălpii piciorului și să vă asigurați că rolele pe care le alegeți sunt cu 5-10 milimetri mai mari decât lungimea tălpii dumneavoastră. Astfel rolele vor fi confortabile chiar și după câteva ore de mers.