Role Fila Legacy Pro 80 Black/Silver/Red


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Legacy Pro 80 este un model de role cu design modern, menit sa evidentieze istoricul brand-ului Fila. El este echipat cu roti de 80mm si rulmenti abec 5, perfect adaptate atat pentru initiere cat si pentru plimbari recreationale. Datorita cadrului rezistent din aluminiu avem posibilitatea de a monta ulterior roti de 84mm pentru un plus de viteza iar gheata tip softboot va permite piciorului sa fie relaxat si bine aerisit.

Specificatii

Gheata: Tip soft boot cu sitemul de aerisire FILA AIR FLOW si cu design anatomic
Cuff: Glezna inalta
Sina : Aluminiu extrudat din seria 6000, montaj 4x80mm sau 4x84mm
Sistem de inchidere : Sireturi, arici si catarama
Roti : FILA 80mm / 82A
Rulmenti : ABEC 5
Frana : Pe rola dreapta
Hardware: Suruburi metalice si distantiere din aluminiu

Tehnologii :

SOFTWEARTM TECHNOLOGY

Softwear Technology

Spre deosebire de alte modele de role, cele care folosesc aceasta tehnologie ofera un plus de confort, o greutate redusa si un transfer mai bun al miscarilor.


Fila Air Flow

Fila Air Flow

Cand vine vorba de confortul piciorului, mentinerea unei temperaturi optime joaca un rol foarte important. Sistemul FILA "Air Flow", prin cele 2 tipuri de materiale utilizate la interior si exterior, a fost gandit pentru a asigura o ventilare optima a piciorului, impiedicand astfel incalzirea acestuia si pastrand o temperatura constanta.!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca rolele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.


Produse din aceeasi categorie