Role FILA Matrix 100


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul Matrix 100 este conceput sa fie usor, rapid si placut pe picior. Modelul ofera o lama clasica de 4x100mm pe care este montata o gheata tip soft-boot intarita cu sasiu din fibra de carbon. Avem astfel un model ce combina mai multe elemente, oferind in final o gheata usoara, ventilata ce transmite bine puterea catre roti. Utilizatorii intermediari si avansati se vor bucura de senzatia lina de patinaj dar si de suportul de glezna construit mai jos ce functioneaza bine pentru fitness, antrenament si patinaj de anduranta.

Specificatii

Gheata : Fibra de carbon cu contructie soft-boot si ventilatie performanta
Cuff : Semi-Inalt tip antrenament
Sina : Aluminiu seria 6000, 4x 100mm cu ajustare laterala; permite montaj 4X 110mm
Interior : Un fit sportiv, design anatomic
Sistem de inchidere : Siret,catarama cu micro ajustare si velcro la 45 grade
Roti Fila 100mm/ 84a duritate
Rulmenti Ilq9 9
Suruburi race de 8mm
Roti role 100mm
100mm Wheels - Configuratia cu roti de 100mm si montaj la 195mm este un concept patentat de FILA, care in comparatie cu o configuratie clasica cu 5 roti de 84mm, ofera o greutate redusa si mai putina frecare mentinand acelasi centru de greutate.
!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca rolele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.