Disponibilitate
Brand
Pret
diametrul rotii

Roti Role

Produsele 1 - 48 (din 101 produse)
 1  2  3   

ROTI ROLE

In aceasta categorie gasiti roti pentru role de la diferiti producatori, iar ele se vor potrivi la orice model de role, tinand cont doar de diametrul maxim admis de cadrul modelului respectiv. Aceasta dimensiune este de obicei indicata pe sina printr-o exprimare de genul "maximum wheel size XX mm".

Caracteristicile pe care va trebui sa le luati in considerare atunci cand alegeti roti pentru role sunt: diametrul, duritatea, tipul rotii si fabricantul. Rotile vor fi mai rapide cu cat diametrul si duritatea rotilor sunt mai mari dar in anumite cazuri acestea pot avea aderenta diminuata. Trebuie totusi sa stiti ca rotile de duritate mica ofera o aderenta mai buna, dar totodata vor avea un timp de utilizare mai scurt din cauza uzurii. Uzura variaza si in functie de greutatea persoanei si de stilul de mers.

Rotile pentru role de buna calitate sunt fabricate din poliuretan (PU), denumirile "roti cauciuc" sau "roti silicon" fiind denumiri populare care de cele mai multe ori induc in eroare cumparatorul. Va recomandam sa achizitionati roti de calitate, pentru a avea garantia ca folositi un produs bun si sa cereti sfatul unui consultant pentru alegerea rotilor potrivite stilului dumneavoastra de mers pe role. Evitati intotdeauna rotile din PVC sau polipropilena (PP) deoarece sunt roti ieftine, de cea mai slaba calitate.

In magazinul Skates.ro din Bucuresti va putem schimba rotile rolelor dvs. costul manoperei fiind de 15 lei.