Rulmenti Role

 
Set Rulmenti Fila ABEC 7

90 lei

Descriere : Set de 16 rulmenti role Fila ABEC 7 .


90 lei
Set Rulmenti Fila ABEC 9

110 lei

Descriere : Set de 16 rulmenti role Fila ABEC 9 .


110 lei
Unguent Rulmenti Qube Bearings Qube Lube

65 lei

Ungunetul pentru rulmenti Qube Lube Cream este un lubrifiant special creat, rezistent la temeperaturi inalte, cu vascozitate redusa si cu proprietati anticorozive.


65 lei
Set Rulmenti Seba Twincam MW9 Titalium Freeride

179 lei

Descriere : Set de 16 rulmenti role Seba Twincam MW9 Titalium Freeride.


179 lei
Set Rulmenti Seba Twincam ILQ9 Slalom Pro

179 lei

 Descriere: Set de 16 rulmenti role Seba Twincam ILQ9 Slalom Pro. Pentru informatii suplimentare NU EZITA SA NE CONTACTEZI !!!


179 lei
Rulmenti aggressive TITEN ABEC5 8buc - Mathias Silhan

75 lei

Descriere : 8 rulmenti role Titen ABEC 5 Aliajul otel carbon din rulmentii Titen le permite acestora sa reziste la socuri puternice pastrandu-si calitatile pentru mai mult timp.


75 lei
Rulmenti aggressive TITEN ABEC7 8buc - Joey Chase

90 lei

Descriere : Set 8 rulmenti role Titen ABEC 7 Aliajul otel carbon din rulmentii Titen le permite acestora sa reziste la socuri puternice pastrandu-si calitatile pentru mai mult timp.


90 lei
Rulmenti TITEN ABEC9 8buc - Brian Aragon

110 lei

Descriere : 8 rulmenti role Titen ABEC 9 - Brian Aragon Aliajul otel carbon din rulmentii Titen le permite acestora sa reziste la socuri puternice pastrandu-si calitatile pentru mai mult timp.


110 lei
Rulmenti Rollerbones

135 lei

Rulmentii RollerBones sunt fabricati intr-o locatie unde se realizeaza cei mai precisi rulmenti. Sunt apoi inspectati de 2 ori inainte de a ajunge in magazine. Datorita rulajului foarte bun, foarte apropiat de cel al rulmentilor Swiss acestia au...


135 lei

RULMENTI ROLE

Rulmentii sunt o componenta esentiala pentru orice pereche de role, fiind direct responsabili pentru modul in care se invart rotile in diverse conditii. Acestia sunt de mai multe feluri si cu diverse ratificari. Fie ca se numesc ILQ, ABEC, SG sau altfel fiecare tip de rulment este gandit pentru o anumita exploatare si mai ales pentru anumite categorii de role. Exista o legatura intre rulmentul utilizat si roata pe care o aveti asa ca nu ezitati sa cereti sfatul unui consultant atunci cand alegeti un set nou de rulmenti, daca aveti nelamuriri.

Rulmentii pentru role se inlocuiesc atunci cand prezinta uzura mare sau urme de oxidare. De obicei rulmentii se pot servisa (curatare si ungere), insa dupa o perioada de timp in care structura interna se modifica datorita uzurii, servisarea nu mai da rezultate si atunci este momentul sa va alegeti un set nou de rulmenti role.

In magazinul nostru de role din Bucuresti va putem schimba rulmentii rolelor. Costul manoperei este 15 lei.