Role FILA NRK Nos


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul Nos este varful bine cunsocutei game de freeride/freestyle NRK. Utilizarea fibrei de carbon in constructia shell-ului are un rol bun pentru scaderea greutatii. Totodata aceasta creste stabiliatea, durabiliatea si performanta modelului. Liner-ul are o forma anatomica ce asigura atat confortul necesar, cat si un standard tehnic ridicat. Shock absorber-ul situat in zona calcaiului va ajuta sa treceti cu usurinta peste obstacolele intalnite cu mai putine socuri resimtite, iar sliderul lateral aduce un plus de protectie echipamentului. Rola este dotata cu catarama ajustabila si velcro in zona degetelor, iar sina de 243 mm construita din aluminiu extrudat. Modelul este echipat cu roti de 80 mm cu profil urban ce sporesc manevrabiliatatea si controlul.

Specificatii

Gheata : Fibra de carbon si slider lateral
Cuff : Inalt
Interior : Un fit sportiv, design anatomic si shock absorber in zona calcaiului
Sina : Aluminiu cu greutate redusa si ajustare laterala; lungime 239mm pentru masurile pana la 41 si 243mm pentru masurile mai mari de 42
Sistem de inchidere : Siret,catarama si velcro in zona degetelor
Roti : FILA URBAN 84A duritate; 76mm pentru masurile pana la 41 si 80mm pentru masurile mai mari de 42
Rulmenti :Fila ABEC 7
Hardware : Suruburi cu filet in frame de 8 mm si distantiere de aluminiu

!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca rolele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.