Schiuri Atomic Maven Girl 70-90 + legaturi C 5 GW Berry 22/23

849 lei 679 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
70cm
90cm
Atomic Maven este balanța perfectă între echilibru și manevrabilitate. Maven îndeplinește toate cerințele pentru un ski feminin all-mountain. Schiurile sunt realizate numai din materialele esențiale - lemn, fibră de sticlă și carbon pentru o greutate redusă și o manipulare mai ușoară. Profilul Flow combină perfect rocker-ul și camber-ul pentru a obține maximum de control în zonele cu gheață și flotabilitate în zonele cu zăpadă afânată. Fie că schiați pe munții abrupți din Crested Butte sau zăpada afânată din St. Anton, Maven este schiul perfect pentru o sesiune în siguranță indiferent de condiții.

Specificații schiuri

All Mountain Rocker
Tehnologia Bend-X
Densolite Core
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Greutate 1080g / ski / 80cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 4-12
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 70 80 90
Lățime la vârf (MM) 84 88.5 93.5
Lățime la mijloc (MM) 63 64 65
Lățime la coadă (MM) 69.5 73.5 77.5
Raza (M) 6 6.6 7.2

Tehnologii ski

All Mountain Rocker

Forma potrivită pentru toate condițiile atmosferice și orice tip de teren, fie pârtie amenajată sau off-piste. Forma de rocker de pe față îl ține deasupra zăpezii, iar camberul îi oferă stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul să fie foarte polivalent.

BEND-X TECHNOLOGY

Bend-X

Bend-X Technology

O zonă specială de flex poziționată în zona legăturilor permite flexarea facilă a schiurilor chiar și în cazul schiorilor cu o greutate redusă.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

DENSOLITE CORE

Densolite Core În miezul fiecărui ski sunt materiale speciale utilizate de către Atomic, lemn în principal, de diferite densități ce determină felul în care se comportă schiul. Miezul este realizat dintr-o spumă specială cu rol în amortizarea și absorbția vibrațiilor, reducând astfel efortul depus de către schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie