Schiuri Rossignol Experience 80 Carbon + legaturi XPRESS 11 GW Black Green 23/24

2,599 lei 2,079 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
166cm
Rossignol Experience 80 Carbon combina senzatia agila a unei constructii usoare cu controlul increzator al muchiei oferit de constructia cu pereti laterali intregi pentru toate statiunile. Straturile de carbon si un miez din lemn de paulownia reduc greutatea totala. Controlul care sporeste increderea oferit de designul Drive Tip functioneaza cu sidecut-ul si constructia cu pereti laterali plini pentru o initiere lina a virajului si o muchie puternica pe toata durata virajului.

Dimensiuni Rossignol Experience 80 Carbon

Dimensiune schi (cm) 166 174
Greutate (grame) 3400 3500
Raza (metri) 14 16
Side Cut vârf (mm) 125 125
Side Cut talie (mm) 80 80
Side Cut coadă (mm) 113 113

Tehnologii schiuri

Drive Tip Solution
Rectangular Full Sidewall
Paulownia Wood Core
Carbon
All Trail Roker
All Trail Sidecut
Premium Hardtop

Drive Tip Solution

Îmbinând fibrele direcționale din vârful schiului cu materialul moale din partea anterioară a schiului, noua soluție Drive Tip exploatează și elimină vibrațiile în deplasarea pe terenul denivelat și în condiții de zăpadă aspră, pentru o atingere și un control care sporesc încrederea.

Carbon

Carbonul are cel mai eficient raport rezistență-greutate pentru a garanta o stabilitate sporită și contactul schi-zăpadă, rămânând în același timp ultraușor.

Paulownia Wood Core

Miezul de lemn Paulownia reduce greutatea cu până la 30% pentru o agilitate, manevrabilitate și control sporite.

All Trail Roker

Adaptat pentru orice tip de teren și stare a zăpezii, AllTrail Roker oferă un amestec echilibrat de precizie pe zăpadă tare și jucăușie pe zăpadă moale.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

All Trail Sidecut

All Trail Sidecut oferă un angajament instantaneu și un viraj puternic pentru performanțe de carving fluide, dinamice și confortabile.

Premium Hardtop

Premium Hardtop oferă o durabilitate fără compromisuri a topsheet-ului și o bogăție grafică pentru a proteja și prelungi durata de viață a schiurilor.

Brand: ROSSIGNOL

Produse din aceeasi categorie