Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Rossignol Experience W 76 + legaturi XPRESS W 10 GW Black Olive 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Rossignol Experience 76 pentru femei imbina un carving fara efort pe traseu cu o senzatie jucausa in toate statiunile. Flexul este reglat pentru a oferi schiorilor incepatori o senzatie relaxata si un carving fara efort. Controlul care sporeste increderea oferit de designul Drive Tip lucreaza cu sidecut-ul pentru o initiere lina a virajului si un final controlat al fiecarui viraj. Un miez din lemn sustenabil adauga stabilitate intr-o gama larga de conditii

Dimensiuni Rossignol Experience W 76

Dimensiune schi (cm) 144 152 160 168
Greutate (grame) 2900 3000 3100 3200
Raza (metri) 10 12 13 14
Side Cut vârf (mm) 123 123 123 123
Side Cut talie (mm) 76 76 76 76
Side Cut coadă (mm) 109 109 109 109

Tehnologii schiuri

Drive Tip Solution
Rectangular Full Sidewall
PEFC Poplar Wood Core
Fiberglass
All Trail Roker
All Trail Sidecut
Premium Hardtop

Drive Tip Solution

Îmbinând fibrele direcționale din vârful schiului cu materialul moale din partea anterioară a schiului, noua soluție Drive Tip exploatează și elimină vibrațiile în deplasarea pe terenul denivelat și în condiții de zăpadă aspră, pentru o atingere și un control care sporesc încrederea.

Fiberglass

Fiberglass ofera mai multa elasticitate decat carbonul si vine in mai multe greutati si impletituri, ceea ce o face cea mai buna alegere pentru flexibilitate si rezistenta la torsiune.

PEFC Poplar Wood Core

Miezul din lemn de plop PEFC asigura un bun echilibru intre amortizare, elasticitate si economie de greutate.

All Trail Roker

Adaptat pentru orice tip de teren și stare a zăpezii, All Trail Roker oferă un amestec echilibrat de precizie pe zăpadă tare și jucăușie pe zăpadă moale.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

All Trail Sidecut

All Trail Sidecut oferă un angajament instantaneu și un viraj puternic pentru performanțe de carving fluide, dinamice și confortabile.

Premium Hardtop

Premium Hardtop oferă o durabilitate fără compromisuri a topsheet-ului și o bogăție grafică pentru a proteja și prelungi durata de viață a schiurilor.