Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Rossignol Hero Elite ST TI Konect + legaturi NX 12 K GW Black Hot Red 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Rossignol Hero Elite ST TI este un schi de cursă inspirat de slalom, conceput pentru schiorii tehnici de pe traseu care caută viraje rapide. Tehnologia Line Control Technology (LCT), dovedită în curse, completează o lățime mai îngustă a taliei de 68 mm și o linie laterală de viraj scurtă pentru o rapiditate optimizată de la muchie la muchie, precizie și putere. LCT elimină contra-flex-ul pentru a oferi stabilitate maximă și traiectorie optimizată în viraj pentru un control total.

Dimensiuni Rossignol Hero Elite ST TI Konect

Dimensiune schi (cm) 162 167
Greutate (grame) 3800 3900
Raza (metri) 12 13
Side Cut vârf (mm) 123 123
Side Cut talie (mm) 68 68
Side Cut coadă (mm) 104 104

Tehnologii schiuri

V-Titanal
LCT Technology
Beech PEFC Wood Core
Full Titanal Layer
Rectangular Full Sidewall
Piste Rocker
Oversized Sidecut
Mini CAP
Hardtop Premium

V-Titanal

Forma în "V" a noului strat V-Titanal aduce un echilibru perfect al schiului pentru a păstra linia corectă în condiții dificile. Laminatul din titan optimizează umezeala și stabilitatea, în plus, canelura de-a lungul întregii foi asigură o îndoire longitudinală mai rigidă.

LCT Technology

O evolutie a inovatiei din Cupa Mondiala de curse, noua constructie LCT patentata de Rossignol exploateaza puterea si energia pura, oferind stabilitate fluida in toate conditiile. Dispunand de o "sina de putere" centrala integrata de la varf la coada, LCT elimina contra-flex-ul schiului pentru a asigura o stabilitate constanta si un control dinamic al liniei tale.

Beech PEFC Wood Core

Miezul din lemn de fag cu certificare PEFC asigură o umiditate și o stabilitate optimizata, folosind materiale care contribuie la reducerea impactului asupra mediului în ciclul de viață al produsului.

Full Titanal Layer

Stratul Full Titanal oferă un mecanism solid pentru a restabili energia și puterea maximă în viraje grele, în condiții extreme sau de mare viteză.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

Piste Rocker

Proiectat pentru precizie pe traseu, profilul On Trail Rocker prezinta camber traditional pe 95% din lungimea schiului pentru putere exploziva, viteza si aderenta la muchie, cu o ridicare subtila a varfului (5%) pentru o initiere si un control mai usor al virajelor.

Oversized Sidecut

Combinand sidecuturile adanci pentru carving cu latimi de talie mai largi si moderne, Oversized Sidecut-ul ofera precizie puternica in carving si aderenta la muchie, cu stabilitate si control sporite.

Mini CAP

Constructia MiniCAP prezinta o mica tesitura de-a lungul intregii fete de sus pentru o durabilitate sporita.

Hardtop Premium

Premium Hardtop ofera durabilitate fara compromisuri si bogatie grafica pentru a proteja si prelungi durata de viata a schiurilor.