Schiuri Rossignol Hero Elite ST TI LTD K + legaturi SPX 14 23/24

5,349 lei 4,279 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
162cm
Hero Elite ST TI este un schi de cursa inspirat de slalom, conceput pentru schiorii tehnici de pe traseu care cauta viraje rapide. Tehnologia Line Control Technology (LCT), testata in curse, completeaza o latime mai ingusta a taliei de 68 mm si o linie laterala de viraj scurta pentru o rapiditate optimizata de la muchie la muchie, precizie si putere. LCT elimina contra-flex-ul pentru a oferi stabilitate maxima si traiectorie optimizata in viraj pentru un control total.

Dimensiuni Rossignol Hero Elite ST TI LTD K

Dimensiune schi (cm) 162 167
Greutate (grame) 3800 3900
Raza (metri) 12 13
Side Cut varf (mm) 123 123
Side Cut talie (mm) 68 68
Side Cut coada (mm) 104 104

Tehnologii schiuri

V-Titanal
LCT Technology
Beech PEFC Wood Core
Full Titanal Layer
Rectangular Full Sidewall
Piste Rocker
Oversized Sidecut
Mini CAP
Hardtop Premium

V-Titanal

Forma in "V" a noului strat V-Titanal aduce un echilibru perfect al schiului pentru a pastra linia corecta in conditii dificile. Laminatul din titan optimizeaza umezeala si stabilitatea, in plus, canelura de-a lungul intregii foi asigura o indoire longitudinala mai rigida.

LCT Technology

O evolutie a inovatiei din Cupa Mondiala de curse, noua constructie LCT patentata de Rossignol exploateaza puterea si energia pura, oferind stabilitate fluida in toate conditiile. Dispunand de o "sina de putere" centrala integrata de la varf la coada, LCT elimina contra-flex-ul schiului pentru a asigura o stabilitate constanta si un control dinamic al liniei tale.

Beech PEFC Wood Core

Miezul din lemn de fag cu certificare PEFC asigura o umiditate si o stabilitate optimizata, folosind materiale care contribuie la reducerea impactului asupra mediului in ciclul de viata al produsului.

Full Titanal Layer

Stratul Full Titanal ofera un mecanism solid pentru a restabili energia si puterea maxima in viraje grele, in conditii extreme sau de mare viteza.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

Piste Rocker

Proiectat pentru precizie pe traseu, profilul On Trail Rocker prezinta camber traditional pe 95% din lungimea schiului pentru putere exploziva, viteza si aderenta la muchie, cu o ridicare subtila a varfului (5%) pentru o initiere si un control mai usor al virajelor.

Oversized Sidecut

Combinand sidecuturile adanci pentru carving cu latimi de talie mai largi si moderne, Oversized Sidecut-ul ofera precizie puternica in carving si aderenta la muchie, cu stabilitate si control sporite.

Mini CAP

Constructia MiniCAP prezinta o mica tesitura de-a lungul intregii fete de sus pentru o durabilitate sporita.

Hardtop Premium

Premium Hardtop ofera durabilitate fara compromisuri si bogatie grafica pentru a proteja si prelungi durata de viata a schiurilor.

Brand: ROSSIGNOL

Produse din aceeasi categorie