Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Rossignol Nova 4 CA + legaturi XPRESS W 10 GW Black/Sparkle 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Rossignol Nova 4 CA combina performanta jucausa pe traseu cu un carving fara efort. Flexul este reglat pentru a oferi schiorilor de nivel intermediar o senzatie relaxata si o initiere sigura a virajelor pentru a face arcuri gratioase. Un miez usor ii reduce greutatea cu 20% pentru o agilitate fara oboseala, in timp ce straturile unice de carbon si fibra de sticla creeaza un echilibru intre greutate, flex si aderenta la muchii pentru o senzatie de usurinta.

Dimensiuni Rossignol Nova 4 CA

Dimensiune schi (cm) 146 154
Greutate (grame) 2600 2700
Raza (metri) 11 12
Side Cut vârf (mm) 122 122
Side Cut talie (mm) 75 75
Side Cut coadă (mm) 108 104

Tehnologii schiuri

Assist Flex
Cap Sidewalls
Lct Technology
Poplar Wood Core
Carbon
Piste Rocker
Oversized Sidcut

Assist Flex

Adaptive Flex raspunde nevoilor fiecarui schior cu trei profile unice de flex (BOOST, ACTIVE, ASSIST) pentru a asigura flexul potrivit pentru senzatia potrivita. Assist Flex este cel mai moale flex, conceput pentru o schiabilitate confortabila si usor de manevrat.

Cap Sidewalls

Constructiile Cap Sidewalls dispun de un material topsheet care acopera de la o muchie la alta a schiului (fara pereti laterali), oferind usurinta in utilizare, o schiabilitate mai confortabila si rezistenta sporita la ciobire.

Lct Technology

O evolutie a inovatiei din Cupa Mondiala de curse, noua constructie LCT patentata de Rossignol exploateaza puterea si energia pura, oferind stabilitate fluida in toate conditiile. Dispunand de o "sina de putere" centrala integrata de la varf la coada, LCT elimina contra-flex-ul schiului pentru a asigura o stabilitate constanta si un control dinamic al liniei tale.

Poplar Wood Core

Miezul din lemn de plop asigura un bun echilibru intre umezeala, elasticitate si reducere de greutate.

Carbon

Carbonul are cel mai eficient raport rezistență-greutate pentru a garanta o stabilitate sporită și contactul schi-zăpadă, rămânând în același timp ultraușor.

Piste Rocker

Proiectat pentru precizie pe traseu, profilul On Trail Rrocker prezinta camber traditional pe 95% din lungimea schiului pentru putere exploziva, viteza si aderenta la muchie, cu o ridicare subtila a varfului (5%) pentru o initiere si un control mai usor al virajelor.

Oversized Sidcut

Combinand sidecuturile adanci pentru carving cu latimi de talie mai largi si moderne, Oversized Sidcut-ul ofera precizie puternica in carving si aderenta la muchie, cu stabilitate si control sporite.