Set 4 roti Longboard Arbor Sucrose Spud 64mm/82A White


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rotile pentru longboard Arbor Sucrose Spud sunt super versatile, fie ca vorbim de downhill sau freeride. Daca esti in cautarea unor roti care intra singure in slide si iti ofera un foarte bun control, atunci Arbor Sucrose Spud pot fi alegerea potrivita pentru tine.

The Sucrose Initiative

Sucrose Initiative este un nou concept ce presupune introducerea componentelor alternative prietenoase cu mediul, imbunatatind astfel performanta si reducand in acelasi timp amprenta asupra mediului inconjurator. Formula Sucrose presupune utilizarea unor materiale derivate din zahar iar rotile sunt mai rezistente la uzura, comparativ cu roti create pentru acelasi tip de utilizare.


Sucrose Speed Formula

Riderii pot conta pe Speed Formula pentru a mentine aderenta la viteze mari, avand astfel maxim de control.


Groovetube Core

Miezul este ranforsat cu fibra de sticla ceea ce permite rotii sa isi pastreze forma indiferent de conditiile in care este utilizata. Rotile cu acest tip de miez ofera o aderenta mai buna, o viteza de rulare mai mare si se comporta bine pe partea de sliding. Cu un miez de 35mm avem mai mult material, ceea ce inseamna ca avem si o durata crescuta de utilizare.Specificatii:

Diametru: 64mm
Durometru: 82A
Amprenta sol: 36.5mm
Offset: 0.0mm