Set 8 Roti MPC Freestyle X-Firm Yellow 80mm

509 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program

MPC logo

Rotile MPC Freestyle sunt o solutie high-tech pentru patinatorii experimentati orientati catre freestyle-slalom. Produse in SUA, aceste roti dedicate freestyle-ului sunt disponibile doar pe dimensiuni adecvate: 80mm, 76mm si 72mm.

Brand-ul MPC este recunoscut pentru calitatea rotilor de viteza pe care le produce. In cazul de fata, un urma unei colaborari cu Sebastien Laffargue, MPC a decis sa utilizeze tehnologiile dezvoltate si anii de experienta pentru crearea rotii de slalom perfecte. Aceste roti sunt unice, atat prin design cat si prin calitatea poliuretanului dar mai ales prin faptul ca hub-ul este aproape inexistent. Datorita acestui lucru durata de utilizare va fi cu mult mai mare decat cea a unor roti normale. In construirea rotilor cei de la MPC utilizeaza tehnologia patentata MTech Soft Heart, Hard Body, tehnologie ce presupune utilizarea a 2 tipuri de poliuretan pe roata: zona care intra in contact cu suprafata de rulare este realizata dintr-un poliuretan mai dur, iar partea apropiata de hub este realizata dintr-un poliuretan mai moale. Conform celor de la MPC, alaturarea a 2 tipuri diferite de poliuretan asigura o mai buna aderenta.

MPC utilizeaza un sistem propriu de notare a duritatii rotilor. In acest caz, X-Firm inseamna ca rotile sunt potrivite pentru suprafete dure, uscate si drepte similare cu duritatile standard 84-86A.

Brand: MPC