Boots snowboard Rome Inferno SRT Black 2019


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Noul Inferno SRT intra in colectia Rome impreuna cu pachetul SRT, imbunatatind responsivitatea si performanta sa. Oferind o inchidere bazata in totalitate pe sistemul BOA, a fost integrata BOA HeelLock Harness pentru un suport mai bun al gleznei si un power strap in partea superioara pentru o fixare eficienta. Cu o greutate redusa si un flex sportiv, acest model este construit pentru a te bucura de putere si control in orice zona a muntelui.

Flex 8

Key Tech

Harnasament BOA HeelLock pentru un bun suport al gleznei
Strap PowerStay pentru o fixare si un suport eficient in partea superioara
Talpa GripLight cu Vibrac Ecostep ce ofera o aderenta superioara

SRT Tech Package

BOA HeelLock Harness

BOA HeelLock Harness

Prin intermediul unei rotite Boa, amplasata pe exterior in partea de sus a cuff-ului, se controleaza prinderea din zona de 45 grade a limbii, direct responsabila cu retentia calcaiului. Riderii ce prefera un suport mai ferm pe picior vor strange mai tare sistemul Boa, iar cei ce doresc mai multa libertate il pot tensiona mai putin.
PowerStay Strap

PowerStay Strap

O prindere plasata in partea superioara a boot-ului prin intermediul careia riderii pot alege nivelul de transfer al miscarii de care au nevoie.
GripLight Outsole with Vibram

GripLight Outsole with Vibram

Tractiunea pentru gama SRT este asigurata de talpa GripLight, cu insertii de Vibram. Se foloseste Vibram cu 2 duritati diferite, pentru o buna aderenta pe orice tip de suprafata. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.

FIT Technologies

Double BOA Lacing

Double BOA Lacing

Sistemul de dublu Boa prezent pe modelele Inferno si Memphis permite strangerea diferentiata pe zona din fata a piciorului, la 45 de grade si in partea superioara a boot-ului.
3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

Flex Technologies

Asym TPU Backstay

Asym TPU Backstay

Pe modelele Inferno si Guide din gama SRT avem o zona asimetrica obtinuta prin injectia de TPU. Boot-ul astfel "imbracat" ofera un mai bun transfer catre calcai/cantul din spate al placii. Aceasta insertie nu diminueaza flexul lateral, oferind astfel maxim de libertate si control.
3D Shell Tongue

3D Shell Tongue

Design-ul limbii shell-ului este deosebit de important. Este ceea ce face diferenta intre un boot cu un bun transfer si flexibil si unul ce nu poseda aceste caracteristici. Pentru un flex progresiv si o buna elasticitate Rome foloseste mulaje 3d pentru limbile boots-ilor si ofera astfel o buna abilitate de a transfera miscarea, identica pentru 100 de zile de utilizare.

Tough As Nails Technologies

Welded Overlays

Engineered Shell Material with Welded Overlays

In cazul boots-ilor cu sistem Double Boa modul de dispunere a cablului permite strangerea diferentiata pe 3 zone: laba piciorului, zona de glezna si zona superioara a cuff-ului.

F.I.T. Liners

Ultra F.I.T. Liner

Ultra F.I.T.

Constructie din spuma cu dubla densitate, termoformabila
SkateCuff 3D
Power Strap: sistem nou de prindere plasat in partea superioara pentru o fixare mai buna
Baza cu D3O pentru absorbtia socurilor si AEGIS cu rol de protectie antimicrobiana


Produse din aceeasi categorie