Boots snowboard Rome Inferno SRT Black 2020


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Construit cu 2 sisteme Boa si PowerStay Strap, Inferno SRT se adreseaza rider-ilor experimentati in cautarea unei perechi de boots ce ofera maxim de transfer. Cu o greutate redusa si un flex sportiv, acest model este construit pentru a te bucura de putere si control in orice zona a muntelui.

Flex 8


SRT Tech Package

BOA HeelLock Harness

BOA HeelLock Harness

Prin intermediul unei rotite Boa, amplasata pe exterior in partea de sus a cuff-ului, se controleaza prinderea din zona de 45 grade a limbii, direct responsabila cu retentia calcaiului. Riderii ce prefera un suport mai ferm pe picior vor strange mai tare sistemul Boa, iar cei ce doresc mai multa libertate il pot tensiona mai putin.

PowerStay Strap

PowerStay Strap

Control de neegalat asupra presiunii din zona superioara a cuff-ului. PowerStay Strap-ul Rome, prin intermediul carligelor superioare, creeaza o parghie ce duce la o prindere ferma in zona superioara a cuff-ului, pentru un transfer al miscarii cu o precizie de neegalat.

GripLight Outsole with Vibram

GripLight Outsole with Vibram

Tractiunea pentru gama SRT este asigurata de talpa GripLight, cu insertii de Vibram. Se foloseste Vibram cu 2 duritati diferite, pentru o buna aderenta pe orice tip de suprafata. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.


Fit Technologies

Double BOA Lacing

Double BOA Lacing

Sistemul de dublu Boa prezent pe modelele Inferno si Memphis permite strangerea diferentiata pe zona din fata a piciorului, la 45 de grade si in partea superioara a boot-ului.

3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.


Flex Technologies

Asym TPU Backstay

Asym TPU Backstay

Pe modelele Inferno si Guide din gama SRT avem o zona asimetrica obtinuta prin injectia de TPU. Boot-ul astfel "imbracat" ofera un mai bun transfer catre calcai/cantul din spate al placii. Aceasta insertie nu diminueaza flexul lateral, oferind astfel maxim de libertate si control.

3D Shell Tongue

3D Shell Tongue

Design-ul limbii shell-ului este deosebit de important. Este ceea ce face diferenta intre un boot cu un bun transfer si flexibil si unul ce nu poseda aceste caracteristici. Pentru un flex progresiv si o buna elasticitate Rome foloseste mulaje 3d pentru limbile boots-ilor si ofera astfel o buna abilitate de a transfera miscarea, identica pentru 100 de zile de utilizare.


Tough As Nails Technologies

Climbing Rubber Toe Construction

Climbing Rubber Toe Construction

Pe modelul Guide SRT in zona de varf este aplicat un cauciuc special. Acest material are mai multe beneficii: creste grip-ul pentru prinderea din fata a legaturii, iti permite sa sprijini linistit placa fara teama ca iti vei taia boots-ii pe zona respectiva si, pentru cei ce fac hike-uri, la urcarea pe teren accidentat vor fi dublu protejati de eventuale zgarieturi/taieturi.

Liner Tech

Ultra F.I.T. Liner

Ultralon F.I.T.

Spuma Ultralon este un material termoformabil ce ofera un super confort. In constructia boots-ilor, Rome utilizeaza Ultralon de 2 densitati pentru a crea un liner durabil si confortabil.

Constructie din spuma Ultralon cu 2 densitati
SkateCuff 3D termoformat
Brant Ultra cu insertie D3O