Acest produs nu este disponibil momentan

Boots Snowboard Rome Libertine Boa Black/Brown 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Libertine se adresează rider-ilor ce doresc un boot cu prindere BOA. Suficient de flexibil pentru ca press-urile să devină o joacă, oferă în același timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort și transfer al mișcării, Libertine beneficiază de liner-ul Ultralon F.I.T.

Flex 7


Tehnologii

Ultra F.I.T. Liner

Ultralon F.I.T.

Spuma Ultralon este un material termoformabil ce oferă un super confort. În construcția boots-ilor, Rome utilizează Ultralon de 2 densități pentru a crea un liner durabil și confortabil.

Construcție din spumă Ultralon cu 2 densități
SkateCuff 3D termoformat
GripRight Outsole

GripLight Outsole

O talpă care are scopul de a mări performanța și de a reduce greutatea. Talpa GripLight prezintă un sistem de striații și pentru o mai bună aderență în timp ce oferă o baza simetrică, pentru un bun control asupra plăcii. Conceptul V-Rod este și el prezent, pentru o bună transmitere degete-călcâi a energiei, dar și pentru elasticitate laterală.

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelată 3d este inserată în zona de călcâi și gleznă a liner-ului. Liner-ul îmbracă astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanță.


Focus BOA System

Focus BOA System

Șireturile duble din zonele superioare și inferioare se suprapun la nivelul gleznei pentru ajustabilitate maximă, susținere și confort ridicat.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate ușor mai mare decât șireturile din cablu, șireturile TX3 sunt șireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact și oferă flexibilitate conform specificațiilor.

Rome DuraFit Shell

DuraFit Shell

Materialul folosit asigură impermeabilitatea, are o rezistență foarte mare la abraziune și ajută la menținerea structurii boots-ilor și a flexului un timp îndelungat.