Boots snowboard Rome Stomp W Boa Black 23/24

1,249 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
36.5
230mm
37
235mm
38
240mm
38.5
245mm
39
250mm
40
255mm
40.5
260mm
41
265mm
Cand iti doresti boots cu inchidere BOA si flex mediu pentru a putea incerca orice stil de snowboarding, modelul Stomp iti ofera baza necesara de confort si control pentru a-ti perfectiona abilitatile. Noua talpa GripRight ofera un contact superior cu placa si o greutate redusa. Anul acesta modelul are un profil redus si impreuna cu liner-ul Rad F.I.T ofera o stabilitate ridicata a piciorului si mai multa precizie in transmiterea miscarilor prin boot catre legaturi.

Flex 5


Tehnologii

RAD F.I.T. Liner

RAD F.I.T. Liner

Constructie termoformabila: Constructie integrala din spuma termoformabila pentru o potrivire perfecta cu anatomia piciorului.
SkateCuff 3D
Rad FoamBed with AEGIS Microbe Shield - talpa cu o constructie tip 3D din Poron pentru maxim de absorbtie a socurilor la aterizari
TriZone Lining - spuma si captuseala diferite in functie de zona piciorului pentru o potrivire cat mai exacta cu anatomia piciorului
Expand Toe Zone - interiorul este ajustabil pentru diferite lungimi ale degetelor pentru mai mult confort si caldura

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

Rome GripFlex

GripFlex Outsole

Tractiunea este asigurata de talpa GripFlex. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.


Rome SingleBoa

Single Dial BOA

Reglaje rapide si fit confortabil datorita sistemului Coiler.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate usor mai mare decat sireturile din cablu, sireturile TX3 sunt sireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact si ofera flexibilitate conform specificatiilor.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie