Casca Alpina Grunerlokka Nightshade


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Siguranta este prioritara atunci cand vorbim de practicarea unui sport, mai ales in cazul copiilor. Casca GRUNERLOKKA combina cele mai bune tehnologii de protectie cu un design modern. Carcasa exterioara este cea responsabila cu protectia sporita, fiind robusta si rezistenta la impact. Casca GRUNERLOKKA este in acelasi timp foarte confortabila si circumferinta intrioara poate fi ajustata pentru o potrivire perfecta, prin intermediul sistemului Run System Classic. 12 guri de ventilatie sunt dispuse astfel incat utilizatorul va beneficia de o temperatura optima in orice conditii.

Tehnologii:

Hi-Eps

Hi Eps

Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
Inmold Tec

Inmold Tec

Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Carcasa de polycarbonat rezistenta la impact si zgarieturi este prezenta pe toate castile inmold ale Alpina.
Run System Classic

Run System Classic

Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.

Produs original - Cod Alpina A9726150 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina