Casca Alpina Oro QV Mips Black Matt

1,649 lei 1,319 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
59-63cm
Powder, pârtii perfect pregătite, coborâri grele și înghețate - casca ORO QV MIPS este cea mai potrivită alegere pentru aceste condiții. Casca impresionează printr-un nivel ridicat de confort, un design modern cu viziera integrată și prin funcția suplimentară de siguranță MIPS. Modelul ORO QV MIPS are lentilă QuattroVarioflex care stabilește standardul în materie de confort, datorită mecanismului TRM prin care se obține un fit perfect. Casca va oferi întotdeauna siguranță sporită și vizibilitate optimă pe pârtii.

Specificații

MIPS ofera protectie suplimentara in cazul accidentelor cu miscare de rotatie
Interiorul detasabil si lavabil asigura un factor de igiena ridicat
Climatizare optima a aerului datorita deschiderilor de ventilatie reglabile
Marginile inferioare ranforsate asigura longevitate si protectie
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor de aer microscopice

Tipul lentilei: S2 - S3

Tip lentila S2-S3

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisire pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Fidlock

Fidlock

Mecanismul de blocare magnetica, cu autoactivare, este astfel foarte comod la punerea si scoaterea castii. Actionarea cu o singura mana este rapida si intuitiva, fara riscul de a ciupi pielea. Dispozitivul de fixare FIDLOCK este usor de utilizat chiar si atunci cand purtati manusi.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Mips

Mips

MIPS este un sistem care ofera protectie impotriva leziunilor cerebrale care pot fi cauzate de miscarile de rotatie in timpul unui impact. Insertia cu frecare redusa permite o alunecare lina de 10-15 mm in orice directie, reducand astfel miscarea de rotatie in cazul unei caderi.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Tehnologie Quattro Varioflex

Quattro Varioflex

Ochelarii cu tehnologia quattro varioflex au lentile polarizate si fotocromice, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie). De asemenea,tehnologia quattro varioflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor castilor Alpina sa se ajusteze la o marime personalizata cu ajutorul unei rotite, usor de reglat. Run System Classic puncteaza pentru raportul pret/performanta.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat si dovedit, fiind un sistem flexibil de reglare cu un cadran central. Un mecanism de rasucire permite ca banda sa fie ajustata mai lejer sau mai strans. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu 2 componente si poate fi operat perfect cu manusi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere in Y asigura ajustare cu precizie milimetrica, in cateva secunde.

Produs original - Cod Alpina A9245230 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie

Casca Alpina Parsena black mattCasca Alpina Parsena black matt739 lei -20%589 lei
Casca Oakley Mod 5 MIPS WhiteCasca Oakley Mod 5 MIPS White1,299 lei -25%969 lei
Casca Alpina JUMP 2.0 QV black mattCasca Alpina JUMP 2.0 QV black matt1,499 lei -20%1,199 lei
Casca Alpina Maroi black mattCasca Alpina Maroi black matt699 lei -20%559 lei