Casca Alpina Pizi Neon-Orange Matt

399 lei 279 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
46-51cm
51-55cm
Toate începuturile sunt dificile, acest lucru fiind valabil mai ales pentru ski și snowboarding. Modelul PIZI a fost dezvoltat pentru a face cât mai ușoară inițierea copiilor în lumea zăpezii. Casca Inmold este foarte ușoară, robustă și oferă protecție optimă, fiind de asemenea, confortabilă și bine ventilată. Construcția stabilă din jurul urechilor oferă protecție suplimentară. Așadar, fie că este vorba de săniuș, de primul lor curs de schi sau de o bătaie cu bulgări de zăpadă, cu PIZI zâmbetele copiilor sunt garantate.

Specificații

Cască ușoară din policarbonat și EPS cu carcasă interioară realizată din HI-EPS, margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, închidere Ergomatic și sistem Y-Clip
Zonă de ventilație, interior detașabil și protecție termică pentru gât realizată din microfleece

Tehnologii cască

Inmold - tehnologie inmold

Inmold

Căștile de ski Inmold sunt mai ușoare decât modelele tradiționale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatură ridicată, rezultând astfel o protecție anti-șoc între stratul exterior și stratul interior.
Inchidere casca Ergoomatic

Ergomatic

Catarama acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat, chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.

Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor și căștii o ventilație mai eficientă. Aerisiriile din cască trag aerul cald din interiorul ochelariilor și îl evacuează prin aerisirile amplasate în cască. Acest efect este optimizat atunci când potrivirea ochelariilor cu cască este făcută corect.

Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Sistem reglare casta Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, acționat de rotița dispusă în partea din spate a căștii. Este foarte ușor de manevrat chiar și atunci când purtam mănuși.

Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detașate pentru utilizarea căștii în zilele însorite.
Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igienă potrivită, căptușeala poate fi scoasă și spălată.

Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.


Produs original - Cod Alpina A9246151 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie