Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Oakley Mod 3 Mips Blackout

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Cu un nou design pentru acest sezon Oakley MOD3 MIPS are o estetica noua si ventilatii ajustabile integrate ce va permit sa reglati nivelul de aerisire dorit. Un sistem de inchidere Boa 360 va ajuta sa customizati casca de jur imprejurul capului asigurand o buna potrivire de fiecare data. Sistemul Modular Brim va permite sa eliminati cozorocul sau nu in functie de aspectul dorit fara sa afecteze potrivirea cu ochelarii dumneavoastra. Atat interiorul cat si urechile au fost imbunatatite fiind captusite cu material X-Static ce ofera proprietati anti-odor si anti-bacteriene.

Specificatii

Tehnologie MIPS
MBS - Modular Brim System
Sistem de ajustare a marimii- Boa fit system
Sistem de inchidere - Fidlock magnetic buckle closure
Captuseala confortabila detasabila
Urechi detasabile
Ventilatie ajustabila
Husa de transport/protectie
Posibiliatatea de a inlatura sistemul de fixare pentru banda ochelarilor
Premium Paint and Graphics Collection
Certificari ASTM F2040 si CE EN1077
Ochelarii nu sunt inclusi

Tehnologii

Tehnologie MBS

Modular Brim System

Sistemul inovativ integrat Oakley de ventilare casca/ochelari permite curentului de aer sa treaca fara obstructii. Aerul cald din ochelari este directionat prin cozoroc si apoi casca pentru o buna performanta anti-aburire. Aditional, ventilatia activa permite controlul nivelului de caldura la interiorul castii indiferent de conditiile atmosferice.

MIPS

MIPS

Tehnologia MIPS, un sistem de protectie de top, te mentine in siguranta in cazul impactului, indiferent de directia acestuia.

Modular Brim System

Modular Brim System

Oakley redefineste integrarea ochelarilor cu castile proprii prin tehnologia patentata MBS, ce ofera un fit perfect prin utilizarea cozorocului potrivit in functie de marimea ochelarilor.

Produs original - Cod Oakley 99474MP-02E - Skates.ro este magazin autorizat Oakley