Casca Smith Vantage Mips Matte Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Casca Smith Vantage Mips este mixul perfect intre stil si tehnologie, fiind creata pentru a raspunde celor mai exigente cerinte in materie de protectie si confort. Tehnologia Aerocore Koroyd mareste gradul de protectie si contribuie la o buna ventilare. Potrivirea castii este asigurata de sistemul Boa 360, iar prin intermediul AirEvac te vei putea bucura de temperatura optima.

Specificatii:

Aerocore construction featuring Koroyd
Hybrid shell construction
MIPS
Adjustable Boa® FS360 fit system
XT2 anti-bacterial performance lining
Snapfit SL2 earpads
AirEvac ventilation
Removable earpads
21 vents
greutate(masura M) 500g
Aerocore Koroyd

Aerocore construction featuring Koroyd

Tehnologia Koroyd ofera o absorbtie optima a impactului, flexibilitate si o mai buna ventilatie in comparatie cu materialele utilizate in mod traditional in constructia unei casti. Kotoyd-ul ocupa foarte putin volum, si, spre deosebire de materialele clasice, absoarbe si converteste mai multa energie inetica in timp ce maximizeaza circulatia aerului si reduce greutatea totala a castii.

MIPS

MIPS

Tehnologia MIPS, un sistem de protectie de top, te mentine in siguranta in cazul impactului, indiferent de directia acestuia.

Air Evac

AirEvac

Sistemul AirEvac permite castilor si ochelarilor Smith sa lucreze impreuna pentru evacuarea aerului cald. De asemenea, castile sunt gandite sa acomodeze perfect ochelarii Smith, pentru maxim de performanta.

Hybrid Shell

Hybrid shell construction

Constructia hibrida Smith combina 2 shell-uri separate pentru a crea o casca aparte. Prin fuzionarea ABS/Inmold s-a obtinut o casca ce incorporeaza cele mai bune caracteristici ale celor 2 tehnologii. Resultalul este un design modern extrem de usor, deloc voluminos si cu o potrivire optima.

Smith Dual Regulator

Smith Dual Regulator

Controlul temperaturii este deosebit de important atunci cand esti pe munte. Sistemul Smith Dual Regulator controleaza independent sectiunea din fata si cea din spate a castii, permitand o temperatura optima chiar si in cele mai aspre conditii meteo. Prin evacuarea caldurii prin gurile de ventilate pozitionate in spatele castii, in timp ce gurile din fata castii sunt inchise, corpul se poate racori intr-un mod natural.

Boa Fit 360

BOA 360 FIT System

Potrivirea optima este dusa la un nou nivel prin intermediul sistemului BOA 360 FIT. Datorita design-ului unic Smith, sistemul BOA este plasat intr-o zona ce permite acestuia deplasarea usoara in interiorul castii pentru un fi optim inclusiv pe verticala.


Produse din aceeasi categorie