Clapari Atomic Hawx Prime 100 Black/Red F21

1,779 lei 1,249 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
42-42.5
270-275mm
44.5-45
290-295mm
Atomic Hawx Prime 100 este boot-ul de schi perfect pentru schiorii "allmountain", care caută un flex mai mare, mai mult control și mobilitate. Hawx Prime 100 pot fi personalizați prin termoformare cu ajutorul tehnologiei Memory Fit ce oferă o primă senzație foarte plăcută, asigurând o potrivire perfectă cu piciorul în doar câteva minute. Datorită tehnologiei Prolite – construcție revoluționară Atomic ce presupune ranforsarea carcasei în zonele esențiale și eliminarea surplusului- te vei putea bucura de o greutate redusă, ceea ce presupune mai puțin efort și zile mai lungi la pârtie.

Specificații

Categorie: Allmountain
Tehnologie Prolite
Energy Backbone (coloană centrală ranforsată)
Sistem Memory Fit (termoformare)
Carcasă din material plastic
Interior - Liner Atomic Memory Fit 3d Gold cu izolație termică 3M Thinsulate
Bandă velcro cu lățimea de 40mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Posibilitate rotire cuff cu 3 grade
Fit - mediu
Indice Flex 100
Greutate - 1810g/clăpar (la mărimea 265mm)

Dimensiuni Atomic Hawx Prime

Mărime (EU) 39 - 40 40.5 - 41 42 - 43 43.5 - 44 45 - 46 46.5 - 47
Lungime exterioara (mm) 295 305 315 325 335 345
Lățime / last (mm) 98 100 102 104 106 108


MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una dintre cele mai rapide metode de termoformare, ce face posibilă adaptarea perfectă a clăparilor pe picior în doar câteva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx și Backland și se bucură de un succes internațional.

Complete adaptation - Termoformarea mulează atât interiorul clăparului, cât și carcasa acestuia, inclusiv manșeta, rezultând astfel o formă anatomică perfectă. Această tehnologie permite o deschidere de până la 6mm pe lățimea totală a piciorului și până la 10mm pe lățimea totală a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe clăparii Atomic. Acesta îmbunătățește maleabilitatea materialelor utilizate în tehnologia Memory Fit și asigură mai multă aderență în timpul și după procesul de termoformare.


Liner clapari cu Memory Fit Gold

TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se împart în patru categorii: Bronze, Silver, Gold și Platinum. Urcând în gamă de la Bronze la Platinum, acestea oferă un suport din ce în ce mai bun, sunt mai călduroase, mai durabile și mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorință pentru schiorii începători sau intermediari este să aibă un clăpar confortabil. Când schiorul avansează își va dori un clăpar cu un transfer mai rapid și precis al mișcării, așadar pe măsură ce clăparii urcă în flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Liner-ul Atomic Memory Fit 3D vine cu zona călcâiului și a gleznei pre-formată pe anatomia piciorului, acest lucru însemnând că linerul își va păstra forma inițială pentru o perioadă mai lungă de timp. În cazul linerelor standard, pentru ca acestea să-și păstreze forma de-a lungul timpului, s-a aplicat spumă Dynashape, aceasta având proprietatea de a se adapta la forma piciorului. Varianta Silver dispune de Dynashape în zona de călcâi, Gold utilizează această spumă în zona de călcâi și zonele laterale, iar Platinum în zona de călcâi, laterale și limbă.

Warmer - Atomic utilizează 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolații termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizată. Aceste zone sunt pe gleznă, lateral și limbă.


Interior clapari 3M Thinsulate

3M THINSULATE

Atomic lucrează în parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai călduroși clăpari realizați vreodată cu ajutorul izolației 3M Thinsulate. Iată cum funcționează: cu cât avem mai mult aer într-un spațiu de o anumită dimensiune, cu atât izolația termică este mai bună. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decât orice alt material de pe piață, ceea ce înseamnă că rețin mai mult aer într-un spațiu foarte mic, chiar și atunci când se udă. În felul acesta căldura este păstrată la interiorul clăparului, iar schiorul este pregătit pentru orice tip de condiții meteorologice.

Ranforsare clapari Energy Backbone

ENERGY BACKBONE

Este o zonă ranforsată, asimetrică ce oferă extra putere și mai multă aderență pe margini pentru un stil sportiv.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie